ירכיים

עופר 123

New member
ירכיים

אחד האזורים הרגישים מבחינה חברתית אצל נשים הוא הירכיים. כל כך הרבה מטענים יש סביב אותו חלק ברגליים, כל כך הרבה אמוציות, וכל כך הרבה תסכולים. האתר הפינגטון פוסט החליט להעמיד במרכז את הירכיים, הירכיים האמיתיות ולא אלו שמציגים לנו בפרסומות עתירות פוטושופ והסתרות. באתר ביקשו מהקוראות לשלוח תמונה של הירכיים שלהן, לא ערוכות, לא מעובדות, כולל הצלוליטיס, הוורידים והכתמים, ובעיקר, ירכיים בכל המידות.

התוצאה מעניינת מאוד, למרות שחסרות שם כמה שמנות יותר להשלמת הסקאלה
. נראה לי שהרעיון מאחורי זה הוא נהדר: להראות שאין שום סיבה להרגיש רע בגלל הירכיים, או למעשה בגלל כל חלק בגוף, כי כולם נראים ככה. אם כולם ככה, אולי אפשר להחליף את השנאה העצמית בקבלה גדולה. זו עסקה לא רעה בכלל

active matrix

New member
ירכיים בכלל, ואגן ירכיים רחב בפרט,

הם סקסיים במיוחד, ומושכים את תשומת לבי אצל אישה לא פחות מאזורים פופולריים אחרים בגוף\פנים. וחוץ מזה אגן ירכיים רחב מעיד על פוריות, אז מבחינה אבולוציונית, גבר נמשך לזה באופן טבעי.

לא להיות מרוצה מעצמך

מהגוף שלך או חלקים בו, זה וואחד פריבילגיה של עשירים. יום אחד מתנגשת באוטו שלך משאית ענקית בעוצמה, מרסקת לך את האגן וקוטעת לך רגל.
ואז אתה חושב לעצמך איזה מטומטם היית כי עכשיו היית לוקח כל רגל, מכוערת, יפה, שמנה, רזה, עם צלוליט או בלי, העיקר שתתוכל ללכת על שתי רגליים שלך.
הגוף שלנו "סובל" אותנו כל יום, לא משנה מה אנחנו עושים לו. הוא חי, מתפקד, לוקח אותנו לאן שאנחנו צריכים להגיע ובתמורה אנחנו שונאים אותו, מרעיבים אותו, מבקרים אותו, מסוכסכים איתו, והוא סובל את כל זה. שום דבר לא מובן מאליו בחיים האלה ולחיות מתוך חוסר הערכה וחוסר כבוד לכל זה- זה פינוק ומותרות.

polegra

New member
דווקא אוהבת את המגה פולקס שלי :)

לכל אחד ולא משנה באיזה משקל גובה או מין הוא יש חלקים בגוף שהוא פחות אוהב
אנחנו , בתור שמנים, חושבים שזו פריווילגיה שנתונה רק לנו לא לאהוב ומפתחים יחסים ארוכים ורשימה מתארכת של דברים שהשומן שלנו אשם בהם. אבל זה כל כך לא נכון!
אישית, אוהבת את הגוף שלי , מאודדדדדדדדדדד אוהבת
יש ימים שאני כועסת וימים שפחות אוהבת אבל כבר חושפת את השומן בידיים, בבית מסתובבת עם קצר גם מול בני משפחה ולא מפריע לי ולא מחפשת לכסות בבריכה כל חלקה פנויה ולבנה

פוטושופ זה בולשיט, כולנו יודעים שהוא קיים כולנו יודעים שמרטשים את כולן שם למוות , חאליק

טלי

ירכיים זה קצת כמו בטן

נשים רבות חושבות שהירכיים/בטן שלהן גדולה מדי.

בפועל-

ירכיים,בטן וגם ישבן אלה לדעתי ממש חלקים סקסיים ומושכים מאוד בגוף האישה ודווקא כשהם גדולים יותר(כן,כן,...אנחנו הגברים לא חושבים רק על אזור החזה של האישה למרות שלפעמים יש לנו דימוי כזה).

בטן רזה מאוד עם עצמות בולטות או ישבן ממש שטוח שלפעמים נראה שהגב יותר בולט ממנו או ירכיים דקות כמו מקלות של גפרורים זה לא סקסי בכלל ומי שיזפזף לערוץ האופנה בהחלט יראה שם כמה בחורות עם מידות דקיקות גפרורויות שכאלה אבל זה פשוט עוד אחד מהפערים בין מה שהתקשורת מנה להכניס לנו ובין מה שגברים באמת אוהבים ורוצים.

מצד שלישי הגברים במיוחד בפורום הזה קצת שונים בהעדפות שלהם ובמה שמושך אותם,לא?

למעלה