ירי לעבר רכב ערבי

ליטל א מ

New member
ירי לעבר רכב ערבי

למרות הפסקת האש שהיתה אמורה להיות בין שני הצדדים נוכחנו לראות כי עדין יש אירגוני טרור אשר רוצים להסלים את המצב בשטח ולהביא למלחמה. אתמול נוכחנו לראות כי את המחיר הפעם שלמו הפלסטינים שנורו בטעות על ידי טרוריסטים שחשבו בטעות שאלו יהודים מצד אחד יש נכונות והמשטרה הפלסטינית מרסנת את עצמה ועומדת בתנאים של הפסקת האש אך מצד שני יש חוליות שפועלות בשטח כדי לזרוע הרס ושינאה יאסר ערפת קוראים לך לעצור את הטרור כי אם אתה רוצה אתה יכל לתת פקודה לעצור את המבוקשים ולהחרים את כלי הנשק הלא חוקיים כי בסך הכל נפגעים אזרחים תמימים שרוצים לחיות בשלום.

B.Shokor

New member
לפי דעתי ערפאת התחיל לשחק שוב את

המשחק המסריח שלו, ישראל הודיעה על הפסקת אש מצדה, במקביל יאסר ערפאת ממשיך עם ארגוני הטרור בשביל ``לעצבן`` ישראל שתגיב לאלימות באלימות, וכך להגיד שוב לעולם: 1. ``ישראל ממשיכה לדפוק אותנו``. 2. רוצים מלחמה! כנראה שהפעם יש בידיו של יאסר ערפאת כוח מאוד גדול שלא מפחד אפילו לכנס למצב של מלחמה, אבל על מדינת ישראל להמשיך להשתמש בחוכמה ולא לתת לערפאת להשיג את הדבר שהוא רוצה (המלחמה).

ליטל א מ

New member
לראיס לא אכפת!!!

ליאסר ערפת לא אכפת מהעם שלו הוא שולח אותם לידות אבנים לירות לעבר רכבים ולזרוק בקבוקי תבערה מה שמביא לעוצר ולסגר מלא על השטחים כך שמזון ותרופות למי שבאמת זקוז להם לא מקבלים בגדה אבל הוא יושב לו בבית הממוזג שלו עם שומרי הראש אוכל כאוות נפשו ונותן לעם שלו לסבול מהדרך המטומטמת שלו להוביל את העם שלו לשום מקום.

B.Shokor

New member
ליטל יקרה, זה לא רק הריס ערפאת, אלה

כל מנהיגי העולם.. (ובמיוחד מנהיגי העולם הערבי).. ולכן אני תמיד אומר שאסור לסמוך על אנשי הפוליטיקה השקרנים האלה, אם העם ישמיע את הצעקה הגדולה שלו הוא מי שיכול להביא לשינוי ולא המנהיגים שלצערנו הרב לא מייצגים את העם אלה עצמם.

קלייר

New member
האם מסוגל לשלוט על הרחוב/אולי

האם מסוגל לשלוט על הרחוה בערבי ועל משלחי הרוצחים מי יודע אולי היעשה את הדבר הנכון ויעזוב נשק לא חוקי ,לא בטוחה סמסוגל לכך והיתי רוצה לראות פעם אחת שיעשה את הצעד הנכון ולו הקטן ביותר ולא יפחד מאירגוני הטרור

eliasys

New member
ערפאת לא מסוגל לכלום

הוא אפילו לא שולט בדברים הקטנים ביותר. היו היה, ארגון טרור ושמו אש``ף, ארגון זה ביצע פיגועים ופעולות חבלניות מכאן ועד הודעה חדשה. ביום אחד בהיר, כשהשמש האירה את בינת האנשים, והחלו להבין שצריך לדבר עם אוייבים, התעוררו להם משנתם, אנשים נאורים, והחלו מסע לשלום. וביום מן הימים נקטע המסע הזה כאשר מכשפה ענקית החלה להטיל את אימתה על הצועדים יחד לקראת שלום. והפרטנר הפך למטה קסמים בידי המחשפה, והוא איננו יכול לשלוט בה, היא הגולם שקמה על יוצרה. ולפתע, הפכה המחשפה לארגון טרור, ארגון אחד?? לא יותר, כל היום היא מחליפה את זהותה והופכת את שמה. אני חושש מאוד שהנסיך שמחפש את השלום, לא יוכל יותר לסמוך על הפרטנר. והוא יצטרך לפנות ישירות למכשפה. בסיפרו הזה יש המון דמויות ורמזים, יותר אפילו ממה שאתם משערים לעצמכם. שכל אחד יפרש אותו כאבת נפשו. אבל על מנת שלא תכנסו לתסכול מיותר. אתן לכם תפזורת מעניינת: אש``ף, סאדאת, בגין, רבין, חמאס, חוסיין, ישראל, מתנחלים, הג`יהאד האיסלמי, שייך יאסין, איראן, סוריה, יאסר ערפאת, אריק שרון, סוריה, נסראללה ועוד ועוד.... לכל הדמויות האלה יש תפקיד במיתוס הזה.

בת-עמי

New member
ארגוני טרור יהודים??????

גם זה כיוון חקירה הגיוני מאוד כי לאנשים פשוט נמאס בכלל לא אתפלא אפ יריר על רכבים יהיה גם מהצד היהודי ההבדל שישאר קיים יהיה שביהודים יטפלו ובערבים לא

eliasys

New member
מעניין בת-עמי

תמיד יש לך את הכשרון למצוא בכל זאת איזה הבדל? הלואי עלי כישרון כזה. אני תמיד חושב שדברים דומים הם תמיד דומים.

בת-עמי

New member
זה הבדל ברור מדי

זה לא הבדל שצריך למצוא זה הבדל ברור אם באמת מי שביצע את הירי היה הארגון היהודי (שנקרא לדעתי משהו עם שלהבת וגלעד ואני לא זוכרת בדיוק) הם יתפסו ויעומדו לדין האם המחבל שרצח את גלעד זר הי``ד יועמד לדין? האם המחבל שרצח את שלהבת פס הי``ד יועמד לדין? נתתי כאן שתי דוגמאות לנרצחים כי על שמם נקרא הארגון אם קיים אבל יש רבים והם לא עומדים לדין והם לא נתפסים והם מסתובים חופשי כרצון עראפת לדעתי ואמרתי לכפ כבר אם זה באמת יהודים אז זה לא המקרה האחרון ואם זה לא יהודים יקומו מקרים כאלה דבר לגטימי והגיוני לאנשים שחבריהם נרצחו וכולם שתקו אינני דוגלת בהרג חפים מפשע אך מבינה מאוד את רצונם אני רק יתן לכם את ההבהרה הזאת עכשיו ההלכה מתנגדת לכך

למעלה