יריד ספרים

יריד ספרים

שלום לכולם החל מהיום, יום חמישי, וכל יום חמישי, משעה 16:30 ועד חצות, מתקיים יריד ספרים משומשים בדיזנגוף סנטר ! הרבה הפתעות והרבה מציאות כולם מוזמנים וגם אלה שלא מחפשים מבטיחים אחלה אוירה והמון סימפטיה ומצב רוח אני אהיה שם ! יהודית

לצערי, סיימתי את עיסוקיי רק לאחר

חצות והיריד כבר נסגר. אני אשתדל לקפוץ לשם בשבוע הבא.

הייתי... באותה ההזדמנות שלא נפגשנו

לא משהו. מבחר מאוד דל ומחירים די מופקעים.

פנטסיה

New member
את יכולה להיות יותר ספציפית...

אני אישית מוכר שם וזה אומר שהספרים בכול השוק מתחילים מ- 5 ש"ח אשמח לדעת קצת יותר

איפה היית?

ספרי ילדים שכיחים (עליזה בארץ המראה למשל) ביותר עלו שלושים ש"ח. וזה מופרז בעיני.

cobobi

New member
עליזה בארץ הפלאות...

ככול שידוע לי יש 4 הדפסות שונות, במידה וזכורה לך ההוצאה אני אוכל להתייחס לעניין. ספרי ילדים בכללי המחיר החל מ- 5 ש"ח

ספרי ילדים ומד"ב

האמת היא... שחיפשתי לשווא את "שמי ארם" של וויליאם סרויאן (הוצאת זמורה) ולכן גם נברתי בדוכן ההוא. עבורו אני מוכנה לשלם גם הרבה יותר מ-5 ש"ח. ספרי נרניה של סי אס לואיס ("האריה, המכשפה וארון הספרים" וכל שאר הספרים בסידרה) גם הם יזכו לבית חם אצלי. נזכרתי שבשוק הספרים ראיתי גם את "פצפונת ואנטון" וגם איזה ספר המשך של "חרמשנית הכסף" אבל לא הייתי מוכנה לשלם עבורם 30 ש"ח כ"א. מד"ב: עדיין מחפשת את "תום המשוגע" (שוב שכחתי את שם המחבר - זו חסימת זיכרון קבועה אצלי...) ו"הנידחים" של זינה אנדרסן.

behemot

New member
טום המשוגע של סילברברג - לדעתי

ספר ממש גרוע - לא שווה את הזמן שלוקח לקרוא אותו.

behemot

New member
ודאי שגם זה עניין של טעם... האמת

שבעיני רוב הספרים שלו נוטים להיות רפטיטיביים להחריד

השמ

New member
אני חולק ../images/Emo8.gif תום המשוגע דווקא

ספר מאוד מוצלח, אהבתי אותו, נכון שהוא לא סגור עם כל התשובות, אבל בזה קיסמו, אשליה ? טרוף ? תבחרו.

yoni_10

New member
לא נורא. שבוע הבא יהיה יותר טוב

ותבוא/י להגיד שלום...

למעלה