יריד ועדי עובדים

shauly1111

New member
יריד ועדי עובדים

שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו בעבר השתתף ביריד מתנות לועדי עובדים? אשמח לרשמים מהיריד? אני מוכרת מתנה מקורית ומיוחדת ואני מנסה לבדוק האם היריד רלוונטי עבורי. אם מישהו יודע על כמות אנשים? עד כמה באמת עיסקאות יכולות להסגר בעקבות היריד וכ"ו.. אשמח לתשובתכם

DEXUI

New member
יריד וועדי עובדים

מצטרף לשאלה לגבי מידע למי שיש בנושא זה , מהתרשמות טלפונית הם מבטיחים הרבה הצלחה בארגון היריד , ולי זה נראה מעט חשוד .

לא מנסיון

אבל השנה רציתי לנסות וחברתי לבחורה שמעוניינת לחלוק שולחן ליום אחד. היא עובדת שם זו הפעם הרביעית ואומרת שהיה לה בסדר גמור, אחרת לא הייתה חוזרת. אני החלטתי לרדת מזה המחירים נראים לי מוגזמים: 8000 ש"ח ליומיים!!!!!!!!!!!!!!! לשולחן של 2 מטר, אפילו אם הייתי חולקת שולחן זה היה מסתכם ב2000 ש"ח וזה המון. צריך להוסיף לזה " מזכרת " קטנה שמחלקים לכל אורח כי כך הבנתי שנהוג, וחומר פרסומי ודלק וכו'... ומי שנרשם מאוחר משלם גם 1800 ש"ח דמי הרשמה נראה לי שזה לא מתאים לעסקים קטנים אלא באמת לחברות גדולות

HayaBee

New member
לשאלתך, הייתי ביריד בזמנו, המוני אנשים, רובם

רובם ככולם נציגי חברות המחפשים רעיון למתנה לעובדי חברתם. כמובן שיתכן ותקבלי הזמנות, לדעתי יש כמה וכמה דוכנים מאותו סוג, כך שיש תחרות. בכל מקרה, המחיר לדעתי הוא אסטרונומי ולא תוכלי לכסות את ההוצאה אלא אם יהיו פניות רציניות, אם את מוכנה ללכת על השקעה שכזו......למה את עובדת בדוכנים? תפני לחברות בעצמך ותציעי להן, עשי שיווק של שעה כל יום ותאמיני לי שהסכום שהם מבקשים יהיה קטן עליך. תקשיבי למשכית, גם היא בתחום ומבינה ענין. זה לדעתי לא סוג הירידים שכדאי לבעלי דוכנים להשתתף בהם, זה מתאים ליבואנים וסוחרים. שיהיה לך בהצלחה בכל החלטה שתחליטי.

למעלה