יריד בירושליים

גלילאו8

New member
יריד בירושליים

ביריד הזה המארגנים שכחו לספר לנו שזאת תהיה הופעה של יובל המבולבל ולא יריד מתנות לראש השנה, גם שכחו לספר לנו הכניסה לאורחים תהיה בתשלום של 15 שח היה שם את אחד הארועים הפחות מוצלחים שהיתי בהם הקיץ הזה..... הנסיעה הכי לא משתלמת שלי לירושלים...... ואיזו קבלת פנים מהמארגנים....... שרית דיין את פשוט " מקסימה".......... 300 שח על מה ולמה???? להופעה של יובל המבולבל צריך להביא דוכנים לילדים......

רחל26

New member
אני מניחה שכוונתך ליריד טעמי העיר?

הייתי שם אתמול, ודי התאכזבתי. חוץ מהתשלום (המופקע קצת לדעתי הדיפלומטית), מוקמתי ליד הבמה, עם כל הרמקולים.. בעלי הדוכנים סביבי קראו קריאות ביניים הקוראות למי שהופיע לרדת מהבמה ולתת קצת שקט, וכשזה אכן קרה, שמו מוזיקה אחרת בקולי קולות... אי אפשר היה להסביר על המוצרים, ומן הסתם הפסדתי ככה די הרבה קונים, שבאו, ראו את הסחורה במצמוץ וברחו כל עוד נפשם בם מהרעש האיום והנורא. שנה שעברה הייתי שם בתור צופה, וממש לא ידעתי שיש דוכנים של אמנות. רוב האנשים התרכזו באוכל, וגם השנה זה ככה, במיוחד לאור העובדה שמיקמו אותנו בצד, ולא קרוב לאוכל בכלל.

גלילאו8

New member
כן כן זו כוונתי

זה לא כל כך היה משנה, אני היתי בצד השני ושום דבר לא עבר שם. המחיר מופקע לדעתי המאוד לא דיפלומטית, חוצפה פשוט, ופה אני קוראת לבעלי הדוכנים לה לשלם לשלושה ימים מראש??????? הפסדתם 800 שקלים כדי לחסוך מאה שקלים, תבוא תראו תתרשמו, גם אני חשבתי שיהיה שם מעולה, אבל בין הרצוי והמצוי קיים נהר כל כך ארוך ורחב......... בעיני היה שם פשוט זוועה ועם מארגנים כאלה...... המבין יבין

למעלה