יריד אומנים

shayber9

New member
יריד אומנים

שלום רב לכולם, רציתי ליידע אותכם ביריד אומנים בגן שמואל. היריד יתקיים בשבת 4.7.09 בין השעות 10 – 19 על הדשא בכניסה לפארק המסחרי בגן שמואל ויוקדש לקיץ ולחופש הגדול. ההרשמה ליריד החלה, אומנים ויוצרים מוזמנים להשתתף! אירוח דוכנים עם מוצרים בהתאם וכמובן כרגיל אמנים ויוצרים מכל התחומים, אומנות שימושית, פיסול, ציור והכל מהכל. מייל לרישום הייתי מפרסם, אבל זה לא המייל שלי ולפי חוקי הפורום אסור אז את הידיעה ראיתי באתר הום פרו ליצירה מקורית ישראלית, זה נמצא באירועים ותערוכות שבצד ימין בעמוד הראשי מתחת לקטגוריות. בהצלחה לכולם. ותעשו כיף חיים.

HayaBee

New member
הי שי, ברוך הבא לפורום../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

בנושא הבנת הנקרא עסקינן...... כתובת מותר מיילים, כתובת אתר, אפילו רצוי ומתבקש..... האסור בגוף ההודעה זה מספרי טלפון על מנת לא לקחת לתפוז את הפרנסה., פרסום- של מספרי טלפון באתרים שלהם יש לתאם עמם את התשלום מראש עבור הפרסום והחשיפה.

halomg

New member
שאלה

היי , רציתי לדעת מהי עלות הקמת דוכן והאם אתם מספקים שולחנות?

shayber9

New member
איני יודע

תצטרך לשאול במייל שסיפקתי איני מארגן את היריד, אני רק ראיתי מודעה שמתקיים היריד ורציתי ליידע גם אחרים. בהצלחה.

מנגה22

New member
תשובות לאחר בירור

מקבלים שולחן וכסא , צריך להביא הצללה והמחיר הוא 200 שקלים.

מנגה22

New member
זה המייל שקיבלתי

אמנים שלום אחרי הירידים המוצלחים של פסח ושבועות, אנחנו מתארגנות ליריד האמנים הבא, שיתקיים בשבת 4.7.09 בשעות 10 – 19 . הפעם יוקדש היריד לקיץ ולחופש הגדול. נשמח לארח דוכנים עם מוצרים בהתאם וכמובן כרגיל יריד אמנים ויוצרים בכל התחומים. היריד יתקיים באותו מקום, על הדשא בכניסה לפארק המסחרי בגן שמואל. לפארק מגיעים מדי שבת כ- 30.000 מבקרים . ליריד יהיה פרסום בעיתוני האזור ובשלט חוצות בכניסה לפארק. אשלח לכם גם הזמנה באימייל. כדאי כמובן להזמין חברים ומשפחה! כל אמן יקבל שולחן (פלטה ורגלים) בגודל 2.40 על 0.60 וכסא, במידת הצורך גם מפה בצבע כחול. אני מבקשת שכל אמן יצטייד בסככת צל, גזיבו, שמשיה. ההרשמה החלה. יש לשלוח לי אימייל ולכתוב את בקשתך להירשם. כמו כן לכתוב את תחום יצירתך, טלפונים וכתובת דאר. את התשלום בסך 200₪ יש לשלוח לכתובתי: מיכל שבולת גן שמואל ד. נ. חפר 38810. על הצק לרשום לפקודת גן שמואל. נא לשלוח את תשלום לא יאוחר משבוע לפני היריד! להתראות מיכל שבולת דורית טלמון צוות הגלריה לאמנות בקבוץ גן שמואל

למעלה