ירידת ליגה מכוונת!!!

klains

New member
ירידת ליגה מכוונת!!!

זאת הקבוצה שלי: 341272. אני מתכוון בעונה הבאה לנסות לרדת ליגה באופן יזום. כל מי שיש לו רעיונות אחרים או שתומך או שמתנגד מוזמן להשמיע את דעתו... הסיבה שבגללה אני מתכוון לעשות את זה, היא כיוון שאני מקווה לעלות בעוד 2 עונות לליגה 6 חלשה יותר ולהגדיל בכך את סיכויי העפלה שלי לליגה 5 באופן משמעותי!!! עכשיו תורכם להגיב...

R E k

New member
עשיתי את זה

מאותה סיבה, די הבסתי את היריבות בליגה 7, התחזקתי משמעותית ועדיין קיבלתי ליגה 6 לא פחות קשה מזאתי שירדתי ממנה אז.. זה גם עניין של מזל.. לדעתי, אתה צריך להסתכל על הרווח הכספי והשחקני שיצא לך מירידה לליגה 7.. אם תבחר לך "יחידה מובחרת" שתאמן אותה אימון ספציפי בליגה 7, לדעתי תוכל להרוויח מהירידה הרבה..שחקנים טובים, מגרשים מלאים תמיד (אם באמת תנצח את היריבות החלשות
), מענק עלייה, הצטרפות המונית של מנויים וכו'.. לא הסתכלתי על הליגה העכשווית שלך, אבל חכה ותראה מה קורה עם הליגה שלך בתחילת העונה הבאה..אולי יהיה אופטימי יותר, ותבדוק אם באמת אין סיכוי לרביעייה הראשונה

simko

New member
גם לי יצא לעשות את זה

רק שאצלי זה מליגה 5 ל6. בכל אופן יש בזה כמה בעיות,דבר ראשון אם תעשה את זה אתה תבזבז לך 8 חודשים של סתם לשבת ולא לעשות כלום עם המשחק,דבר שני נראה לי שבתי העונות האלה כבר תוכל להתחזק יותר בליגה השישית,גם לי לא יצא ממש להסתכל על הליגה שלך אבל אני מאמין שאם תשקיע נכון בשתי העונות הקרובות יצא לך הרבה יותר טוב מה גם שככל שאתה יותר וותיק בליגה(וזה כמובן לאיך שאתה מאמן) ככה אתה תשתפר יותר והליגה תראה הרבה פחות קשה. ותחשוב על זה שאם הקבוצה שלך לא מספיק חזקה בליגה שישית למה שהיא תהיה חזקה מספיק בליגה 5? עוד משהו,כשאני עשיתי את זה בסופו של דבר נפלתי לליגה יותר חזקה שאם הייתי נשאר בליגה שלי הסיכוי לעלות היה הרבה יותר גבוה. בכל אופן תבחר מה שתבחר ושתהיה שלם עם ההחלטה שלך :) בהצלחה

Suli

New member
עשיתי את זה בתחילת הדרך

אז זה עוד היה ממש כדאי היום פחות

למעלה