ירידים עם מוצרי מזון

ורדאל1

New member
ירידים עם מוצרי מזון

שלום לכולם.אני שמחה להצטרף ולקחת חלק בפורום.אם יש חבר'ה שידוע להם על אירועים או ירידים שאפשר להשתתף ולמכור מזון אשמח אם תשתפו אותנו.תודה ויום טוב לכולם.[אירועים שלא מפורסמים]

HayaBee

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo55.gif....../images/Emo245.gif....../images/Emo263.gif../images/Emo209.gif

מה את מוכרת שלחי לי במסר

יותר פרטים יש 2 אירועים לא מפורסמים שהם אירועים טובים מאוד שלחי לי במסר ותר פרטים ואשאל בישבלך

ורדאל1

New member
דוכני מזון

היי מירב, אני עבדתי איתך בכמה אירועים לפני שנתיים עוד לפני שהיית מפיקה. אני מוכרת קרפ צרפתי,אם יש לך אירועים אשמח לישמוע עליהם.תודה ורד

היי ורד

הזכרי לי מה עוד חוץ מקרף ומהיכן את דרך אגב אני לא מפיקה אני עובדת עם כמה חברות הפקה ושהם עושים את תוכן האירוע ולא בא להם להיתעסק בעוד דברים אז אני מביאה את הדוכנים והם אלו שעדיין קובעים את כול הכללים והם אלו שגם מקבלים את הכסף במלוא ואני מקבלת תדוכן שלי חינם ובלעדיות בתמורה לטלפונים שאני עושה הסגירות הזמן וההסברה אז בכייף אשמח שלחי לי יותר פרטים כי אצטרך דוכן קרף אולי לאירוע סגור וזה בתנאי שאת מסודרת נהיה בקשר מירב

ורדאל1

New member
מירב יקירתי

ברור שיש לי את כול האישורים הנדרשים לאירועים.בנוסף לקרפ אני מוכרת מלווח מגולגל ודים סאם. אשמח אם תידעי אותי .תודה ורד [email protected]

למעלה