ירידות וכגון

bwp2

New member
ירידות וכגון

אז לפי מה שאני זוכר, האיידס עובר עקב העברת דם בד"כ ולא דרך אחרת(זרע וכגון). אבל אני לא משוכנע. אז נגיד שיורדים למישהו בלי קונדום, ובולעים זרע, זה יכול להעביר איידס? או איידס עובר רק עקב התנפצות נימי דם קטנים?

איך איידס עובר

איידס אינו עובר רק על ידי דם. איידס עובר כאשר "נוזל מדביק" מאד מודבק אחד נכנס אל תוך גופו של אדם אחר. "נוזל מדביק" הוא דם, זרע, הפרשות אבר המין של הגבר ושל האשה וחלב אם. כניסה לגוף הנה דרך פתח כמו נרתיק, פה ופי הטבעת. לכן אם בולעים זרע ניתן להדבק באיידס, כי נוזל הזרע הנו אחד הנוזלים המדבקים,והפה הנו פתח כניסה אפשרי לנגיף זה. כלל חשוב ביחסי מין מזדמנים עם גבר שאם מקיימים יחסי מין הכוללים חדירה ( לנרתיק, לפי הטבעת, לפה), חייבים לעשות את זה עם קונדום.ובכל מקרה אסור אף פעם לבלוע זרע לגבר מזדמן. זה עלול להעביר גם מחלות מין אחרות.

איך איידס עובר

איידס אינו עובר רק על ידי דם. איידס עובר כאשר "נוזל מדביק" מאד מודבק אחד נכנס אל תוך גופו של אדם אחר. "נוזל מדביק" הוא דם, זרע, הפרשות אבר המין של הגבר ושל האשה וחלב אם. כניסה לגוף הנה דרך פתח כמו נרתיק, פה ופי הטבעת. לכן אם בולעים זרע ניתן להדבק באיידס, כי נוזל הזרע הנו אחד הנוזלים המדבקים,והפה הנו פתח כניסה אפשרי לנגיף זה. כלל חשוב ביחסי מין מזדמנים עם גבר שאם מקיימים יחסי מין הכוללים חדירה ( לנרתיק, לפי הטבעת, לפה), חייבים לעשות את זה עם קונדום.ובכל מקרה אסור אף פעם לבלוע זרע לגבר מזדמן. זה עלול להעביר גם מחלות מין אחרות.

ומה בקשר לנשיקה צרפתית???

לא סתם אחת תוך כדי התעלסות עם קונדום האם נשיקות יכולות להדביק??? זה ממש דחוף לי....

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

משו שתמיד הייתי חייבת לשאול
בהרצאות בביצפר נאמר לנו שאצל אדם חולה /נשא יש את הנגיף ברוק, אבל בכמות ממש קטנה, כך שצריכים "לשתות" 6 ליטר רוק בשביל להידבק
מה הבול
הזה
ועוד 2 שאלות קטנות: מה תוחלת חיים ממוצעת של נשא/חולה שלוקח קוקטיילים לעומת אחד שלא
ומה קורה בעולם בנושא חקר האידס
יש סיכוי/ תקווה לתרופה נגד הנגיף בקרוב

תשובות

1.עובדה שרוק אינו מעביר איידס. 2.חולה איידס שנוטל תרופות נגד איידס יחיה שנים רבות באיכות חיים טובה. 3.לגבי חיסון ותרופה ראי תשובה שנתתי הרגע.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

ועוד שאלה
אתה יכול בבקשה להזכיר לי את ההבדל בין נשא לחולה, ומתי הנשא בעצם הופך לחולה

נשא איידס וחולה איידס

נשא הוא אדם שנדבק באיידס אך הוא חש בריא. חולה הוא אדם שנדבק בנגיף איידס וסובל כבר מסימני המחלה שהוא גורם.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

יש לאיידס סימני מחלה
אני חשבתי שזה מתבטא רק בכך שמערכת החיסון נחלשת ואז כל הצטננות זה סיפור אחד גדול ~~ אבל מבחינה של מה שקורה בתאים של האדם, מה מבטא מעבר ממצב של נשא למצב של חולה
זה משו עם תאי T4 או משו כזה, יש לך אולי המלצה איפה אפשר לקרוא על זה

תשובה

לאיידס יש סימני מחלב שהם ביטוי להחלשת המערכת החיסונית. אפשר לקרוא בכל ספר ביולוגיה של האדם.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

טוב, אני בטח אלמד על זה ~~ תודה על התשובות, וכל הכבוד שאתה מקדיש מזמנך ומשיב על שאלותינו

למעלה