ירידה בשמיעה

silvaja1

New member
ירידה בשמיעה

היי, כתבתי כאן בעבר על זה שאני מאבדת שמיעה.
עכשיו האוזן השמאלי כמעט לא שומעת וגם באוזן הימני לא הכל תקין.
מה שנתה בדיקת MRI, הוא שיש לי הרחבת ENDOLYMPHATIC SAC.
רופא אמר לי, שזה משהו מולד ואף פעם לא יודעים מתי השמיעה יורדת, ואפשר גם לאבד שמיעה לחלוטין.
אני לחוצה נורא, בקושי הצלחתי לישון היום.
לא יודעת מה הסיכויים שלי, כי הרופא אמר שאין פיתרון, רק לחכות, ואז אולי לעשות ניתוח מורכב.
הוא אמר שלא יודעים אם משהו יכול לעצור את התהליך או לשפר את השמיעה ולהחזיר אותה.

אם נתקלתם בכזאת הבחנה, אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות.

חייבת לציין, שמזה חודש התחלתי לאכול נכון (הייתי אצל תזונאית) וגם התחלתי לקחת טיפול הומאופטי.
בינתיים אין שיפור, רק החמרה.

תודה,
שכולכם תהיו בריאות ובריאים.

0 אור 0

New member
אני לא יכולה להבטיח הצלחה גם ברפואה משלימה

אבל אני חושבת שיש סיכוי שתעזור, בשני כיוונים
בכיוון ההוליסטי, לא פעם יש הצלחות יפות בהחלמה/מניעה בדיוק באותם נושאים שהרפואה המערבית לא מצליחה להתמודד אתם
בכיוון של המגע - יש לנו (במובן הכללי של כל שיטות הרפואה המשלימה) ידע איך לגעת ולשפר במקומות שהרפואה לא יודעת לגעת בהן
הבעיה מבחינתך היא שיש המון שיטות של רפואה משלימה, ואני (או אף אחד אחר) לא יכול להגיד לך היום מה היא ה-שיטה האחת והיחידה שתעזור לך, שמתאימה לך. ואולי את צריכה איזשהו שילוב שיצור אצלך את הקסם.
אז מה שהייתי מנסה:
א. מתח ולחץ - ה"חיות" הכי מזיקות לבריאות, וכבר בפני עצמן עלולות להיות הגורם להחמרה שאת חווה עכשיו.
כמעט כל שיטות הרפואה המשלימה יודעות לתת לך כלים מעולים להתמודד עם המתח והלחץ, אז את פשוט צריכה לבחור מה שמדבר אליך ועוזר לך - אצלי זה בא מהמגע , ואז אני הולכת לרפלקסלוגיה או שיאצו (שמכובן יכולות לעזור לך גם בדברים האחרים) אבל משום מה נשמע לי שאולי אליך ידבר משהו בכיוון של עבודה מודעת - דמיון מודרך , ליווי רוחני לריפוי בשיטת החשיבה ... משהו כזה
ב. שינוי אורח החיים - כתבת שכבר התחלת בשיפור התזונה, וזה נפלא. חשוב להבין אצל איזה תזונאית היית - כי יש את התזונאיות הקליניות של בית חולים (אלא שבשבילן קלוריות ואיזון אבות המזון זה חזות הכל - ולא מבדילות בין לחם או אורז לבן לדגנים מלאים) . אני ממליצה לעבור לתזונה טבעית ככל האפשר, ואם ללכת עם זה עד הסוף גם אורגנית (מתקשה לכתוב את זה רק בגלל שאני עצמי לא עברתי לאורגני, לא בגלל שזה לא נכון)
להוסיף לזה כמה שיותר גורמים מוסיפי בריאות - פעילות גופנית , רצוי כזו שתורמת גם לנפש, טיולים על שפת הים או ביער, מוזיקה, ריקודים, אמנות , חיבוק אנשים אהובים .... כל מה שעושה לך טוב
ג. טיפול מגע שמנסה לפתור בצורה ממוקדת את הבעיה של החמרת השמיעה - אני לא בטוחה איזו שיטה תגיע הכי טוב ותשפיע - מה ששוה לנסות: דיקור, קרניו-סקרל (לא התנסיתי אישית , אבל נשמע לי שבדיוק סוג העבודה שלהם "תפור" על מה שקורה לך עכשיו), ואולי שיאצו או עיסוי רפואי .
מהנסיון שלי עם בעיות סבוכות באיזור הראש (טינטון, כאבי ראש עקשניים ועוד), שטופלו בשילוב של שני מטפלים (עיסוי רפואי ודיקור ולפעמים בהתייעצות אתי לגבי תזונה, שמנים וצמחי מרפא) כל אחד מהמטפלים הצליח להגיע לנקודות אחרות וביחד זה יצר את תהליך הריפוי השלם
בהצלחה ובריאות שלמה

silvaja1

New member
התחלתי לעשות דיקור סיני

תודה על התגובה.
בינתיים הלכתי למדקר סיני, אבל אני עדיין לא יודעת איך אני יכולה להוריד את רמת המתח והלחץ שיש לי.
לדעתי זה כבר הגיע למצב של הרגל להיות בלחץ, ואז אני כל פעם חוזרת למקום הזה שוב ושוב.
למרות שרופא אמר שזה מולד, אני יודעת שזה התחיל כשהייתי כל הזמן לחוצה, כל פעם הסיבות השתנו, אבל המצב הנפשי-פיזי היה נשאר וככה זה גם ממשיך בינתיים.
האם את יכולה להמליץ על מטפלים שמשלבים מגע באזור תל אביב-יפו?
תודה

0 אור 0

New member
טיפול ברפואה סינית אמור להיות הוליסטי

אם המטפל שהגעת אליו הוא מטפל "שלם" ולא מישהו שעשה איזה קורס דיקור קצרצר, אז יש לו כלים לא מעטים חוץ מהדיקור
למשל שיטות המגע: שיאצו או אקופורסורה
למשל צ'י קונג שזו שיטת תנועה עוצמתית מאד לריפוי
וכמובן תזונה וצמחי מרפא בראיה סינית
גם הדיקור וגם כל אחד מהכלים הנוספים שעומדים לרשות המטפל, בהחלט אמורים לסייע לך בפתרון מהשורש של בעית הלחץ
אם המטפל אינו מסוגל לתת לך את הטיפול ההוליסטי השלם, אז עדיף להחליף מטפל, למעט מקרה (מאד נדיר) שבו יש למישהו התמחות מיוחדת ספציפית בנושא השמיעה כזו שאת כבר מתחילה להרגיש תוצאות, אבל הוא מפנה אותך בנושא שיפור הבריאות הכללית והורדת המתח למישהו אחר

טיפול "שלם"

שלום לך,
אני מבקש לחזק את דבריה של אור.
מניסיון, לא מעט מטופלים שמגיעים לטיפול לחוצים ולא רגועים.
בדרך כלל רובם כבר מדמיינים לעצמם שחורות ודברים נוראים.
מטופל כזה, שווה ואף רצוי להרגיע. ובהחלט הרוגע והשקט הנפשי המושג בטיפול
מעלה לאין שיעור את הסיכוי להחלמה.
זיכרי: "נפש בריאה בגוף בריא" ולא להפך.
קודם שהנפש תהיה בריאה ושקטה עד כמה שאפשר.

בטיפול באיבוד אחוזי שמיעה אפשר ורצוי בהחלט לשלב. אולם חשוב מאוד לבדוק אצל מי מטפלים.
למטפל "שלם" כמו שהזכירה אור יש בהחלט כלים להרגיע את המטופל לפני הטיפול עצמו.
העיסוי רפואי מצויד בשיטות כאלו בשפע. שיטה אחת לדוגמא זו ה- ג'ין-שין-דו אקופרסורה שמגיעה אלינו מהרפואה הסינית
אני אישית נעזר בה רבות להרגיע מטופלים.

עיסוי פנים בהחלט מומלץ ואף ניקוי באמצעות נרות הופי. ביחד עם הדיקור, התזונה הנכונה ופעילות ספורטיבית שמותאמת לך,
אין ספק שתעכבי את התפתחות העניין ואף תוכלי למנוע התדרדרות. מילת הקסם בכל הקשור לגוף האדם היא- סבלנות.

בברכת רפואה שלימה
זלנפרוינד אברהם.
עיסוי רפואי / הוליסטי

למעלה