ירידה בלחץ הדם

ירידה בלחץ הדם

זה כנראה מה שקורה לי (אם כי אני בשלבים לבירור נוסף), והתוצאה היא סחרחורות ובחילות. אשמח לקבל עצה כלשהי להקלה ו/או להעלאת לחץ הדם ולשיפור ההרגשה.

ולפני שמישהו מציע את זה - אני יכולה להעיד שלהתעצבן לא עוזר במקרה הזה, זה מיתוס

0 אור 0

New member
אבחון לפני פתרון

יש הרבה סיבות אפשריות לחולשה שגורמת לירידת לחץ דם, סחרוחרות ובחילות,
אני ממליצה בנוסף לבירור המערבי של בדיקות דם, נוירולוגיות וכו', לעשות גם בירור הוליסטי אצל מטפל אמין עליך - מכיוון שמדובר בבעיה שמקורותיה האפשריים רבים, אני הייתי מעדיפה מטפל רב תחומי, או שיהיה מטפל שאתו את הולכת ולהשלים יעוץ בנושאים ספציפיים לפי המלצתו (למשל כשטיפלתי רק במגע הייתי שולחת אנשים להתייעץ בנושאי תזונה עם מטפל שזה תחום התמחותו)

המקור כנראה גנטי

וזה ידוע שאני סובלת מהבעיה הזאת כבר שנים, כשנאמר לי שזו "מחלה בריאה" ולכן לא מתעמקים בדרכים לטפל בה. תוכלי לכוון אותי יותר לגבי מומחה הוליסטי שיכול לסייע? לגבי תזונה, נאמר לי לשתות קפה שחור ו/או לצרוך יותר קפאין, העניין שאני גם ככה צורכת קפאין בכמות גדולה ככה שלא נראה לי שזה יועיל יותר מדי.

לינוקא - אני לא לוקחת תרופות וגם לא תוספי מזון.

0 אור 0

New member
התשובה שלך היא במונחי רפואה מערבית

אני מדברת על אבחון במשוגים של רפואה משלימה - איזון של האלמנטים או הצ'אקרות או המרידיאנים (תלוי במקורות של המטפל),
אין לישום ספק שמי שאמר לך לצרוך יותר קפה בודאי לא היה מטפל בתזונה טבעית ו/או כל שיטה טבעית אחרת שיש לה נגיעה לתזונה או לצמחי מרפא.
קשה לי להגיד לך מה יהיה הטיפול לפני האבחון , אבל אצל רפלקסולוג הוא מן הסתם יכלול סדרת טיפולים ברפלקסולוגיה ואצל מטפל אחר טיפולים בשיטתו, ובנוסף יכולות להיות המלצות לאורח החיים כמו למשל תנוחות יוגה מסוימות (או צ'י קונג לבאים מהכיוון הסיני) או המלצות כלליות לתזונה או לבישת צבעים מסויים או צמחי מרפא (בסבירות גבוהה שלא ינתנו לך צמחים ממריצים כמו הקפה אלא אדפטוגנים)

תרגולי צ'י קונג יכולים לעזור. כמובן שלא ניתן

להסבירם על גבי הפורום.
בעיקרון יש תרגול שיכול להעלות את לחץ הדם.
בנוסף יש סדרות תרגילים מסוימות, שתרגול קבוע שלהן, יוצר איזון פנימי המשפיע על האיזון בלחץ הדם.

למעלה