ירידה בכמות החלב

ליאור53

New member
תודה אבל

עוד לא היתה קפיצה והוא כבר עבר קצת את ה-3 חודשים (בפעם שעברה זה היה בדיוק בגיל 6 שבועות). אודה לתשובה מאחת היועצות...

ליאור53

New member
ירידה בכמות החלב

שחר כבר בן 3 חודשים, ולאחרונה אני מבחינה בירידה ברורה בכמות החלב שלי. החזה לא מלא בדר"כ (רק בלילה אחרי כמה שעות ללא הנקה), הוא מתעצבן באמצע ההנקה (לא גזים) ונרגע רק כשהוא מתחת לשד (כח המשיכה עוזר לו). כשהוא בתנוחה הרגילה הוא לא תמיד מצליח לשאוב. לא הבחנתי שהיתה לו קפיצת גדילה שאמורה להיות, והוא יונק מלא. מה לעשות?? אני לא רוצה להיכנע ולתת לו תמ"ל, אבל אני רואה שהוא מחזיק את הפטמה כמו שצריך, ועדיין לא יוצא לו מספיק.

ליאור53

New member
מקפיצה ועוד משהו

היום זה כבר היה השיא - הוא ינק לסירוגים משני הצדדים כמעט חצי שעה ועדיין היה רעב, ולא יצא לו מספיק חלב. נתתי לו 50 סמ"ק שאוב (בדר"כ לא מקבל שאוב, רק כשאין ברירה), ועדיין לא הספיק לו!! לא היו לו גזים ולא הציק לו משהו אחר - פשוט רעב! נכנעתי ונתתי לו 50 סמ"ק סימילאק פעם ראשונה. רק אחרי זה הוא שבע ונרדם. אחרי שהתעורר (ישן 3 שעות) הוא ינק בסדר אם כי מעט זמן. מה לעשות?!?! גם אם אני אקח כמוסות למיניהן, זה ייקח זמן עד שישפיע.

ליאור53

New member
וגם..

אני לא מצליחה לשאוב.. לא ביד (כמו שתמיד שאבתי, ללא משאבה ויצאו כמויות מאוד יפות) ולא במיני אלקטריק.

למעלה