ירידה בחשק

החולמני

New member
ירידה בחשק

בחצי השנה האחרונה יש לי ירידה חזקה בחשק המיני עד כדי שלא מצליח להתעורר התיעצתי עם רופא המשפחה וממה שהוא טוען שהדברים הם בראש כי לטענתו הבדיקות שלי מצויינות ומצב הגופני שלי מעולה . אם יש לי זיקפות בוקר אמנם לא כל יום אבל יש אם מתוך שינה אני מתעורר ומקיים יחסים אם אני מצליח לאונן למרות שגם לאונן אני לא תמיד מצליח לא מצליח מחשבתית להיכנס לזה אבל הבעיה הקשה ביותר שאני מתרחק מאישתי מתחיל לפחד מכשלונות כי ישנו מצב שאני מתעורר מינית אבל ככל שמתקדמים באקט עצמו הזיקפה נחלשת גם כשאני מנסה באותו הרגע להניע מחדש אני אפילו לא מצליח להיכנס למחשבות ארוטיות שידליקו אותי מיותר לציין למרות שאני כבר אחרי 40 ובטח מבין שלא תמיד ישנה זיקפה וזיקפה באה והולכת כשנהיה רצף כישלונות הראש נימצא בתוך זה לדוגמא לפני ימים אחדים בסאונה ישבו לידי שתי נשים שכמעט התערטלו לחלוטין הזיקפה שקיבלתי היתה כל כך חזקה ויצאתי משם עם תחושה של היום זה יקרה ושוב בבית היה כישלון מצד שני בסוף שבוע שהייתי עם האישה קיימנו יחסים כמו זוג ארנבים כל הזמן היתה לי זיקפה הרופא נתן לי ויאגרה וגם עם הויאגרה זה לא עבד טענת הרופא שוב היתה שזה בראש שלי התחושה שלי שיש לי משהו בראש האם אני צודק? אולי השיגרה? אני נשוי כ 20 שנה . אני יכול לציין שאישתי מאד פתוחה לסקס ולא בוחלת בשום תעלול כשהמוטו הוא שרק יהיה נעים לסיום כמו מה זה נראה האם הפכתי לחסר אונים ? האם יש איזה פתרון לראש ?
 
../images/Emo24.gifחולמני יקר

אם הבנתי את פניתך נכון,אתה מדבר על שני דברים נפרדים בעת ובעונה אחת. אתה קושר את הזיקפה לחשק. לפי הכתוב אני מבין שחשק יש אבל בגלל חשש מקשיים בזיקפה אתה מפתח התנהגות המנעותית ונכנס למעגל של חרדת ביצוע. ויאגרה לא נותנים לחשק, ויאגרה נותנים לבעיות זיקפה. מה שלדעתי נכון יהייה, זה לפנות לייעוץ מיקצועי עם משהו מומחה בתחום. יש מקום לבדיקת פרופיל הורמונלי (אם לא עשית)ופגישה גם עם זוגתך.. הפיתרון לראש הוא תהליך משותף לך ולזוגתך (במידה והיא תסכים) אשר יחזירי את העטרה למקומה
חזור אלי במידה ויש לך שאלות כמו למי לפנות ומה לבדוק. עידן
 

החולמני

New member
לעידן

אם הייתי מבין היה לי יותר קל לפני כשנתיים הייתי במשבר כלכלי קשה ביותר שהשליך עלי נפשית ואז החלו התופעות במשך כארבעה חודשים לא הייתי מסוגל לקיים יחסים כלל עם הזמן המשבר נפתר פחות או יותר ואני כך נראה חזרתי לעצמי מה שקורה לי היום שאני לפעמים מרגיש שאני רוצה לקיים יחסים אבל לא מצליח להתעורר מינית לא עוזרות הפנטזיות וכמו שכתבתי כבר גם הויאגרה לא עזרה וכשאני כן מתאורר מה שקורה שכל הזמן אני בוחן את מצבו ואז זה הולך ולא בכיוון הנכון גם מספיק שהאישה תגיד איזה מילה שלא במקום ללא שום כוונה ואני מחוץ למישחק חשוב לי לציין שעד לתקופה הזאת המין היה מצויין וגם די ארוך אף פעם לא הצטיינתי בלגמור מהר כשכתבת לבצע בדיקה של פרופיל הורמונאלי למה הכוונה?
 
חולמני....

לפי מה שאתה כותב אני מבין יותר ויותר שהעיה בתרנגולת ולא בביצה
. אין צורך בבדיקה הורמונלית. הייתי מייעץ לך, בעיקר בגלל שהבעיה לא נפתרה , למרות השיפור הנפשי, לגשת לייעוץ מקצועי שיעזור לך לחזור לפסים מהר מאוד!! איפה אתם גרים....אמליץ לך. עידן
 
למעלה