יריב אופנהיימר

שרירי86

New member
יריב אופנהיימר

יריב אופנהיימר, מזכ"ל "שלום עכשיו" חבר במפלגת העבודה, האם אתם בעד החברות שלו במפלגה או נגד? אני חושב שהוא רק עושה למפלגת העבודה נזק. ומושך אנשי שמאל קיצוני שכל מאודם בחיים הוא לראות יהודים מתים.

JO250

New member
מדובר במנוול ממדרגה ראשונה

כמו שאמרת, מזכ"ל שלום עכשיו אשר ימכור את ישראל בחצי חינם.

שרירי86

New member
../images/Emo45.gif קצת מידע על האיש :

יריב אופנהיימר, מזכ"ל תנועת השמאל הקיצוני 'שלום עכשיו' , תנועה אשר מצלמת מאחזים בשטחי יהודה ושומרון, מדובר במאחזים שיהודים בנו על-מנת להיתפרס על כל שטחי אדמת ישראל ובכך למנוע השתלטות מוסלמית . אז כמו שאמרתי - שלום עכשיו מצלמת את המאחזים ומעבירה את התצלומים למשטרה בטענה שאלו מאחזים לא חוקיים ודרוש לסגור אותם! זה מה שעושה תנועת שלום עכשיו! והעומד בראשה, אופנהימר, נימצא ברשימת מפלגת העבודה.

JO250

New member
מה ??????

אנשים בונים מאחזים בכדי למנוע השתלטות מוסלמית ולפתע באים הנוכלים המנוולים משלום עכשיו ומצלמים כמשת"פים ושולחים למשטרה !!!!!!!!

EverMan

New member
אנשים עוברים על החוק

הישראלי והבינלאומי, תוך כדי פגיעה בביטחון שלהם ובביטחון ישראל, וניסיון למנוע הסכם שלום עתידי, תוך כדי התיישבות בשטח שלא שייך לישראל באופן רישמי. איזה סיבה יש לא "להלשין" עליהם למשטרה ? הם מבצעים פשע ! כמו גניבה, כמו רצח, כמו אונס. מאחזים ללא אישור, הם לא חוקיים.

שרירי86

New member
אתה כניראה לא מבין

שאם השטחים הללו היו בידיים מוסלמיות אתה לא היית חי עכשיו. היו קמים שם בונקרים כמו בעזה והיו מפגיזים את אזרחי ישראל בקאסמים ואף קטיושות.

meetAmeet

New member
אם זו הייתה אמת לא היית מרגיש צורך להשתמש

בשני משתמשים.

שרירי86

New member
מי שתומך בי זה אני?

פשוט ידוע שהימין הוא הרוב המוחץ בציבור הישראלי.

eman70

New member
שלום עכשיו, אופנהיימר - שמאל קיצוני?! ../images/Emo6.gif

שלום עכשיו גם ככה פוחדת מקיצוניות באופן מוגזם. אז אופנהיימר, חבר מפלגת העבודה, עוד יותר עושה אותה מיינסטרימית עד כדי מיסמוס

EverMan

New member
יריב אופנהיימר

מהכרותי האישית איתו - אדם נהדר, אידיאליסט, מפעיל ראש. ומתפקד מעולה כמזכ"ל שלום עכשיו. נוכחותו במפלגת העבודה (יחד עם מרבית מקימי שלום עכשיו כמו צלי רשף ויולי תמיר) מהווה כבוד גדול למפלגה.

שרירי86

New member
אם הייתי חבר במפלגת העבודה

מפלגת העבודה מנסה לצייר עצמה כמפלגת שמאל ציוני-מרכז, אם הייתי חבר בעבודה הייתי עושה הכל על-מנת לגרש אנשים כמו אופנהיימר מהמפלגה. מדובר באדם אנטי-ציוני , אנטי-יהודי, שרק עושה שם רע לעבודה. אגב אופנהיימר דוגל בכל התפיסה של השמאל הקיצוני ובכל נסיגה אפשרית, כולל רמת הגולן. אדם מתועב ברמה מטורפת !!!!!!

TheHock

New member
יפה שאתה יודע במה יריב אופנהיימר מאמין

כמה פעמים יצא לך לדבר איתו? יריב אופנהיימר נמצא במפלגת העבודה כבר הרבה שנים - הרבה פי כניסתו לתפקיד ב"שלום עכשיו". מדובר באדם שאני אישית מעריך כמו שענבר אמר איש בעל ראש ואדיאולוגיה, כן ירבו כאלה במפלגת העבודה וד"א לפי מה שידוע לי יריב לא נבחר לרשימת מפלגת העבודה (אם אני טועה אשמח אם מישהו יתקן אותי)

למעלה