ירח כחול...

נשית~37

New member
ירח כחול...../images/Emo29.gif

החזיקי אותי, לפני שאפול אני גבר אחד, בעולם הגדול לומד כל יום משגיאות איך לחיות, איך לחיות. החזיקי אותי, שלא אשבר כל הזמן מסתובב, הולך וחוזר לומד כל יום משגיאות איך לחיות, איך לחיות. כן אלך, בשבילך עד קצה העולם, יבשה וגם ים ואקטוף, בשבילנו, ירח כחול שיאיר את הכל, וישמור על כל האנשים החזקים, החלשים שבינינו שבין שנינו. החזיקי אותי, קרוב אל הלב שלא נפרד, שלא אתאכזב לומד אהבה משגיאות תני לי עוד תני לי עוד. כל אלך, בשבילך עד קצה העולם, יבשה וגם ים ואקטוף, בשבילנו, ירח כחול שיאיר את הכל, וישמור על כל האנשים החזקים, החלשים שבינינו שבין שנינו. (שרון מולדבי כתב...ואני הבאתי לכאן...כי בא לי).

גן חיות...

שם הלהקה שביצעה... איזה שיר יפה... כזה שיר שרים לאהובה שלך בטלפון שאתה רחוק ממנה, אבל יודע שיקרה מה שיקרה, תלך בשבילה עד סוף העולם...

מרי-לו

New member
חלק מגופי

רוצה לשיר לצחוק זה לא יוצא לי הכל חסר עניין, את חסרה רוצה רק לחבקך לשכון בתוך ליבך לחוש את חום גופך בנשמתי אני זקוק לך הכאב אינו מרפה בכל אשר תלכי את חלק מגופי אובד ולא מוצא מרגוע לנפשי בכל אשר תלכי את חלק מגופי האור שבליבי עוד לא כבה כלל יודע הציפור תחזור לקן תבעיר תשוקה תזרע עוד אהבה תביא אל תוך ביתי את השלווה אני זקוק לך הכאב אינו מרפה בכל אשר תלכי את חלק מגופי אובד ולא מוצא מרגוע לנפשי בכל אשר תלכי את חלק מגופי (רון שובל) שבוע טוב עולם נש, פנטי וכולם...

שבוע מצויין מרי-לו...

מחר אני בבית/זאב נחמה כואבים מאה שנה כל שעה קשה עלי את וודאי לא ישנה לא עצמתי את עיניי בסופו של המסע רק אותך ארצה לראות אז אליך אני בא בעיניים לטושות. כי ראיתי איך קנאה אותי לוקחת למקום שבני-אדם איבדו הכל. חכי לי שאחזור מחר אני בבית נמאס לי לתקן עולם בארץ יריבה חכי לי שאחזור טוב להיות בבית כולם היו אחים בדם יפה הדרך חזרה. לא רוצה להיות גיבור לך רציתי לספר איך בלילה השחור מישהו שומר הוא מסתתר בין עננים אבל משאיר לנו תקווה לימים יותר יפים ימים של אהבה. לא רוצה את הכאב שבעיניים הכאב הזה יובס לאהבה.

מרי-לו

New member
פתאום...

קיבלתי חשק לשים דיסק... אז שמתי
וממש עכשיו השיר הזה, שכתבת כאן, מתנגן אצלי בבית...

הבוקר בא ...

הבוקר בא כל כך מהר ואי אפשר להישאר אהה צריך לקום להתעורר ללכת אל מקום אחר אהה לקחת את הזיכרונות זה לא הרבה שתי מזוודות אהה חלום אחד ארוך ארוך שתי מגבות ושתי תקוות אהה. ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים. אני לבד בעיר גדולה מהתחלה להתחלה אהה מ"אנ´לא יכול כבר" ל"נמאס" וכל דבר נראה לי גס אהה אני לבד בעיר זרה כאילו אין לי כבר ברירה אהה כולם אומרים לי לא נורא וזה מה שעושה לי רע אהה. ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים. <הבלדה על חדווה ושמוליק -> גם לי בא להביא משו ... שבוע טוב

sahr12

New member
עדיף שתאחלי שבוע טוב....

לפני שתקבלי בקבוק בריזר בראש.....חחחחחחח

sahr12

New member
הואהו....ידעתי שחולצה...

מבריקה עושה את זה......חחחחחחחחחח שבוע טוב ראנינדורא...

למעלה