ירח דבש לפרק ב'

ירח דבש לפרק ב'

עוד חודש אנחנו פותחים פרק ב' בזוגיות שלנו. התחלנו אנחנו עושים טכס קטן וצנוע ברבנות, רק עם המשפחה הקרובה. את כל הטררם עברנו כבר פעם אחת וזה מספיק. רצינו לקבל המלצות למקומות אטרקטיבים לירח דבש. משהו אקזוטי אבל מאוד רומנטי לשבועיים שלושה.

ריבקלה52

New member
פרק ב' מלפני שנה וחצי

אני לא נישאתי בשנית אבל אני במערכת יחסים רצינית ומוסדת. ידועים בציבור אבל לא בצורה רישמית. בשנה שעברה טסנו לחופשה בתאילנד. החופשה הכי טובה שהייתה לי בחיים. יש כ"כ הרבה מה לראות וכ"כ הרבה מה לעשות. אתה יכול להשאר בחדר כל היום ואתה יכול לצאת כל היום וללהסתובב באיזור. אין גבול... הבעיה היא שאני לא זוכרת מה העונה הכי טובה לתאילנד

בילי71

New member
עד כמהשידוע לי העונה לתאילנד מתחילה אוטוטו

הסתכלתי עכשיו באתר של אלעל וראיתי שיש מבצעים טובים לתאילנד. אבל באופן כללי, ראיתי שיש שם כמה מבצעים, גם לתאילנד אבל גם לעוד כמה מקומות במזרח. אני חושב שתאילנד זה אופציה מצויינת בשבילכם אבל מהנסיון שלי טיסות לא ישירות לתאילנד ולמזרח זה עסק לא סימפטי. בעיקר הטיסות "הזולות". אני לא מסוגל לטוס עם הירדנון הטורקים או האוזבקים. יותר מידי בלגאן בשבילי.

אף מילה...

על האוזבקים
אדמההההההה
...לטיפולך

אני...

כבר ארוזה... מחר ב-12 בצהריים...אני שם
(לא סובלת ת'דיוטי...פם אחרונה מכרו לי ספר עם דפים רקים ובלי כתוב, בשיא המתח בסוף
)

טאבאקון בקוסטה ריקה

מקום מאלף...ליד הוולקנו הפעיל...מעיינות חמים..בתי מלון מהממים..נוף מדהים והמון המון שלווה ..טיולים..מה שבא לכם..ממליצה.

ע פ ר ל ה

New member
ותראי איזה סלוגן מדליק ומפתה...

האני מון אין גאזה
בכתיב לועזי זה בכלל יסנוור עיניים
* במחיר

למעלה