ירח דבש בזנזיבר

נטעצוקה

New member
ירח דבש בזנזיבר

היי
אנחנו אולי לא נופלים בקטגוריה של "טרי" (נשואים שנה+). ירח הדבש שלנו נדחה ונדחה מכל מיני סיבות (עבודה, לימודים, מבחנים, צוק איתן).
חשבנו לצאת לזנזיבר, בחנוכה, ל7-8 ימים
קראתי קצת והבנתי שיש אטרקציות ומקומות מדהימים. אבל הרוב היה תוכן שיווקי ואני מחפשת המלצה אמיתית על מלונות ואטרקציות.. אשמח לשמוע :)

haych

New member
הייתי!!

אני לא יכולה להגיד לך על אטרקציות, כי לא עשינו כלום. את יכולה לקרוא בטיפים של אתר למטייל. בעקרון הדברים הנפוצים שם הם שנורקלים וטיול שסובב סביב התבלינים המקומיים.
יש משהו שקראתי עליו בלמטייל שזה שייט לאיזה אי בודד ועושים לכם שם ארוחה. רציתי שנעשה אבל איכשהו זה התפספס בדרך.

לגבי מלונות:
אנחנו ישנו במלון מפנזי. אין לי מילים לתאר את השלמות!! קיבלנו בקתה בקו השני לחוף. בקתה ענקית וחכתה לנו שם צלחת פרות. יש מיניבר שכל יום מתמלא. כל יום היה סידור פרחים חדש על המיטה... יום אחד גם מצאנו ברכה ממנהל המלון (ידעו שאנחנו בירח דבש).
יש למלון בריכה וחוף פרטי, כשלכל אחד מהם יש בר. לא אמרתי, אבל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל כלול. עלה לנו בערך 900 ש"ח ללילה.
את הרביצה על החוף לא כ"כ ניצלנו, כי הים שם לא כזה מזמין (עד שעות הצהריים יש שפל מטורף - זה הזמן לצאת לטיול ולראות את כל החיות. זהירות מקיפודי הים! מסביבות 15:00 יש גאות, אבל אז כל האצות עולות למעלה וזה קצת מגעיל - מדובר בכמויות, לא בקטנה...)
אני יכולה להגיד לך לגבי הבריכה שקודם כל, השירות (ובכלל במלון) הוא נדיר! את לא צריכה להזיז את התחת שלך מהכסא. המלצרים מסתובבים, שואלים מה את רוצה ומביאים עד עליך. הכל כלול, כבר אמרתי?
יש 3 ארוחות ביום, מגוונות בטירוף, הכל טרי וטעים. אני צמחונית ועדיין היה לי מלאאאאאא מה לאכול.
במזנון של הבריכה מגישים כל היום שתיה חמה, סנדוויצ'ים ועוגיות. אחה"צ מוציאים לשם פיצות או וופל בלגי. אחרי ארוחת ערב מביאים ירקות חתוכים או כל מיני נשנושים אחרים.
כל יום ב-11 יש אירובי בבריכה. הוא קצת מפגר, אבל נחמד :)
כל אחה"צ יש משחק ספורטיבי כלשהוא-פולו בבריכה, כדורעף על החוף...
בערב יש הופעה, או ארוחה על החוף, או מסיבה... כמובן שלא חייבים להשתתף בשום פעילות והפעילויות לא מפריעות למי שרוצה רק להרגע.

עשינו גם לילה אחד בסטון טאון. שם ישנו במקום מהמם ביופיו, עם בריכה (תחת כיפת השמים. ירד קצת גשם אז זה היה די מבאס). גם המלון הזה נמצא על החוף ויש שם שקיעות מדהימות. אם זה רלוונטי-אחפש את שמו ואומר לך.

מוזמנת לשאול שאלות אם עולה לך משהו :)

למעלה