ירח בביץ´ בר

ירח בביץ´ בר

אמש, אירחה האופטימלית 10 חברות והתבקשתי בעדינות להתעופף מהבית. לנוכח הבקשה התמוהה להתעופף, נאלצתי לארגן אלטרנטיבה ואכן להתעופף. יצא המקרה, ובתקופה האחרונה פגשתי כמה חברים איתם לא הייתי בקשר שנים רבות. כך מצאנו את עצמנו, 7 גברברים, שלא מרבים לצאת לבד, בדאנס בר אופנתי בהרצליה פיתוח, על הים. המכנה המשותף לכולנו (אך לא רק) היה שלאורך כמה שנים בניינטיז שימשנו כדורמנים בכמה מועדונים בתל אביב. אתם יכולים לתאר לעצמכם את מבטו של הדורמן הרוסי באותו מועדון אופנתי, שראה 7 אנשים בהם עבדכם היה הכי קטן ניגשים אליו חחחחחח מכל מקום, שמחתי לראות שאנו מקבלים את ההתבגרות באופן טבעי, מתבדחים על קוצר הנשימה לאחר עליה בכמה מדרגות, נהנים יותר מסיפורים כלליים מאשר מסיפורי סקס וכיצד אותה דינמיקה, של ערבים קרים ליד שערי מועדונים, נשמרה גם לאחר שנים. הסיפורים וההלצות שנהגנו לספר בין זריקת שיכורים החוצה, עימותים עם מסורבי סלקציות ופלירטים קצרים עם באות המועדונים עדיין זרמו בינינו גם ללא הסביבה הטבעית של השער. משיחה קצרה עם המלצרית באותו מקום הבנו שאמש היה הלילה האחרון שהם יפתחו את המקום עד הקיץ הבא. הירח שהשתקף במים, הסירה שחצתה במהירות את המים, הבירה הקרה והבחורות המקומיות והיפהפיות, עם שרידי השיזוף של הקיץ, גרמו לי עצב קל שכנראה היה מורכב מצער על לכתו של הקיץ, סגירתו של המקום המקסים ואולי קצת מהעובדה, שגם אנו, סגרנו משהו, ולעולם לא נחזור אליו. סופ"ש נעים לכולם.

אבל אני הייתי רוצה להתעמק../images/Emo22.gif

בלמה האופטימלית ביקשה ממך בעדינות להתעופף... מה קרה שם בין עשר הנשים שלא הותר לך לצפות?
חחחחח {סתםםםםםםםםםםםםםם} שבת שלום אופטי הרציני

נשית~37

New member
"תפתח חלון..."

זה נכון המשפט הזה שעם כל חלון שנסגר, נפתחת דלת? תמסור ד"ש לחברים של המתחזה..

למעלה