ירחמיאל!!!

ירחמיאל!!!

אתה לא בסדר!!! אני שנה מנסה לפתוח פורום מוטוקרוס ולא מצליח ואתה בשנייה פותח פורום כזה אינפנטילי??? לפחות תעזור לי עם פתייחת הפורום יעזור פה לכולם לא?

וואחד -כרטיס צהוב ../images/Emo150.gif -קללות../images/Emo31.gif

חוץ מזה תזהר שסתיו לא ישבית לך את המחשב
, דכאון שאי אפשר למחוק רק הודעה אחת אלא שרשור שלם , "מעלים" את המוצלחות דווקא

פנית להנהלת הפרומים? טופס שלחת?

חוז מזה מה אני "הנהלת תפוז" מה אתה בא אלי ? תמלא טופס אני וחליל לא נתנגד הבטחה שלי יאללה אחרית הימים פאסטרנה מנהל פורום !!!!

רגע אתה חושב שלא ניסיתי???

אולי פעמיים לפחות שלחתי תופס לא הגיבו בחזרה מה אני יכול לעשות. דיברתי עם איזה אפרת אחת(מצטער אם מעליב מישהו\י)והיא אמרה שאני ינסה שוב או משהו כזה... אתה יכול להמליץ עליי או לעזור לי במשהו בדרך אחרת? תודה מראש

תודה אבל נתת לי

לינק של מוטו. אתה יכול לשלוח לי לינק בישביל לכתוב להם את הבקשה או שתפעיל בבקשה את הקשרים שלך(ויש לך...:)בישבילי כי ניסיתי ביקשתי יפה לא עזר אמרו שבינתיים לא צריכים משהו כזה. אתה תעזור לי מאוד אם תנסה בישבילי. תודה!!!

בנדיטון

New member
אם לא שמת לב, הפורום שם ברמה בינ

לאומית! טוב נו.. לפחות יש שם סדר כמו שצריך.. מינו שם "אחראי סדר"

או קיי אני מודה בנדיט

באמת השתלטת יפה על הסדר. אבל אני מצפה מירחמיאל שיענה לי על השאלה\בקשה. ירחמיאל אנא תעזור לי עם פתיחת פורום המוטוקרוס פה בתפוז זה יזים עוד גולשים אני מבטיח!

סתיו'יניו מאמוש...

קודם כל אני מודה לך על התואר, אני גורס שיכלת קצת יותר טוב מזה, שפתך נעשית רדודה לייטלי, חשבתי שתקופת הצינון תשביח אותך ולא כך. לפתוח פורום? מה הבעיה? אני מקצה לך בזאת "פינת הפסטראמה" כטור שבועי אצלנו בזופה... יש?...

עוד בשחר ילדותו...

וטרם למד למצוץ אצבע הוא כבר היה עושה נאקנאק סופרמן ובאקפליפ באויר... לעיתים כשהחיתול היה "מלא" האקרובטיקה היתה מלווה בשובל חום באויר ככה...

חחחחח אני אוהב ליצחוק חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה