ירושלמי/ת....

ירושלמי/ת....

האם זה אופי
או שזה בר תקנה
האם אופי ניתן לשינוי
והאם מעבר למקום מגורים שונה - יכול לעזור
מהירושלמית לשעבר.... (עכשיו בטוח לא יקראוני "ילדה טובה ירושלים"........
)

נראה לי אופי

יש טובים ויפים כמוך! ויש את המחובנים כמו ההוא...אבל המחורבנים הם בודדים.. וסחטיין על המעבר הרבמון הצלחה

קלריס1

New member
../images/Emo93.gif

אז מה נעשה עכשיו בלי אלינור שנשארנו רק אנחנו המחורבנים???????.. אלינור, בבקשה חיזרי תצילי את המצב ואת כבודנו,

קלריס חבל שלקחת אישית

אני אישית פשוט לא אוהב את ירושלים בלשון המעטה לא סובל את ביתר ירושלים ובכלל יש לי זיכרון מאוד לא יפה מהעיר הזו פעם בסדיר חילים שלי קיבלו אפטר ובשוק מחנה יהודה תקפו חייל שלי כמה ביחד וגרמו לו לחבלות קשות אז אישית נגדך או כנגד כל אחד שם אין לי כלום וחבל שלקחת את זה כך אחי הקטן הוא גם ירושלמי...

החתולית

New member
אין לזה כל תקנה

ואת תשארי ירושלמית כל חייך. אם את מכנה את הגלעין של המשמש "עג'ו" במקום "גוגו", אם את יודעת מי זה עזורה, ואיפה השוק העיראקי, אם את זוכרת את המשטרה הישנה ברחוב יפו, ועוד ועוד ועוד - את ירושלמית, גם אם את גרה במקום אחר. למען הגילוי הנאות: החתולית לא ירושלמית, תודה לאלה.

אחחח תדרכי תדרכי....

ממש על כל הכאבים..... אחחחחחחחח עזורה... אחחחחחחחח השוק העירקי... אחחחחחחחח מורדוך... אחחחחחחחח החגיגה של באבט. ועוד ועוד אחחחחחחחחחח(ים).... יש לפחות מאתיים אחחחחחחח(ים)

החתולית

New member
לא שאני, אבל...

אם אנחנו באים מהחור שלנו לעיר החודש, פעם בחודשיים גם אתם יכולים - אתם יותר קרובים. אה... שכחתי להגיד לך, ביום שישי כשהיינו בירושלים, עברנו פעמיים ליד החגיגה של בבט ולא נכנסו אף לא פעם אחת.

לגלות לך משהו....

גם אנחנו (סמדר ואנוכי) היינו שם אתמול.... ולא נכנסנו...
אבל לא בגלל הדיאטה... פשוט בגלל שהייתה אטרקציה אחרת...
ואני... אני בכל זאת, לפחות בינתיים... כל יום בירושלים... אחרת... אין לי אוויר

ועוד משהו.....

גיליתי... שרק אצלנו קוראים לסוכריה על מקל... סוכריה על מקל... ובכל שאר המקומות (לפחות אלה שעליהם שמעתי), אומרים: מציצה. (שימי
... זה עדיין אצלנו...
)

החתולית

New member
מה פתאום מציצה ?

קוראים לזה בון-בון או גידיאלה. הבן שלי קורא לזה מאז ומתמיד סוכריה על מקל - כנראה שהוא עדיין לא שמע על מציצות.

swansea

New member
זה בר תקנה

תראי אותי, אף אחד לא יכול לנחש שפעם הייתי ירושלמי. תגידי, יש לך מאאאתיים שקל עד מחר?

למעלה