ירושלמים!

ירושלמים!

בקרוב אני כאן. אני גרה בת"א עד לפני חודשיים + רקדתי מקצועי, MTV והתאמנתי המון כ אני אוהבת במיוחד קיק בוקסינג במכוני כושר מתקדמים, אני עומדת להתחיל לשרת בפקיוד מרכז אני לא מכירה את ירושלים בגרוש.. והייתי רוצה להכיר מקומות כמו חדרי כושר טובים שאתם ממליצים לי ללכת ומקומות שאפשר ללכת לרקוד אח"צ\ערב (ללמוד לרקוד)

A N I g M A

New member
הממ...

אני יודעת שיש חדר כושר במתנ"ס פיליפ ליאון בשכונת קרית יובל. בקשר לריקוד - בצוללת הצהובה יש ערבי סלסה, שווה לראות.

ganooov

New member
../images/Emo24.gif

תהיי שכנה שלי ;). אם אני לא טועה, יש בפסגת זאב מכון כושר לא קטן. מקום לרקוד בו? יש במתנ"סים בנווה יעקב ובפסגת זאב חוגי ריקוד, אבל לילדים
.

יו איזה חמודים תודה../images/Emo24.gif

אני סתם בדיכאון כי אני בכלל מתל אביב, וכל חיי רקדתי וגם הייתי בחדר כושר גדול כזה, נורא חשוב לי לחזור לזה!! בקיצור זה נראה לי המכון כושר שאני ירשם בירושלים Body Line זה הכי קרוב שמצאתי שמזכיר את הומס פלייס או את גרייט שייפ בת"א. יש אותו גם בפסגת זאב וגם בקינון ירושלים, השאלה מה יותר קרוב לונוה יעקב? ואני מחפשת עכשיו מקום שזה מקום רק לגא'ז, בלי חדר כושר אך ורק למחול:] שאולי אפילו אפשר כרטיסיה לעשות לשם

ganooov

New member
פסגת זאב

נמצאת במרחק של 5 דקות נסיעה מקצה נווה יעקב. חדר הכושר הספיציפי הזה יצריך הגעה בקו 46 (פעם בשעה בממוצע, עד 20:20 בלבד!), או נסיעה לגבעה הצרפתית ומשם לקחת קו 6 לכיוון פסגת זאב. או מונית או רכב פרטי, כמובן. אגב, נווה יעקב זה מקום מדכא. מזל שקל להגיע ממנו למרכז העיר. נסיעה באוטובוס לקניון ירושלים מנווה יעקב לוקחת כשעה. יש גם קניון קטן בפסגת זאב, דבר נחמד. הדבר שמוזר שעדיין אין בפסגת זאב - בר.

אני מספיק בדיכאון

אני לא צריכה לדעת שז ה מקום מדכא אני כבר יודעת\= ואו כל שעה רק? את יכולה בבקשה לכתוב לי בדיוק מאיפה משם? עדיף לי כבר להגיע לפסגת זאב עם לוקח שעה לקניון ירושלים

ganooov

New member
סורי בייב.

עדיף לגור בפסגת זאב מרכז
. רק שעה - הקו שמגיע ממש עד למכון (אם אני זוכר נכון שהוא מגיע לשם..). יש הרבה מאוד אוטובוסים מנווה יעקב. כעיקרון - יש אוטובוס 25/45 כל רבע שעה בממוצע שמגיע למרכז העיר/תחנה מרכזית. 25 עובר דרך פסגת זאב ומגיע עד קרוב לקניון שם, לפני שהוא פונה ונוסע לכיוון מרכז העיר. יש גם קו 22 מקצה השכונה, שנוסע דרך פסגת זאב, ואפשר להגיע דרכו עד קניון מלחה. דאט'ס לייף, אבל מסתדרים. אני אוכל להסביר לך איך להגיע לכל מקום (בערך) בזמן המינימלי.

תראי יש מכון כושר סניף שלו בקניון

ירושלים, וסניף שלו בפסגת זאב הבנתי שעדיף לי יותר מפסגאת זאב, אז כדי לי את הואטובוס שעובר דרך פסגת זאב לא?

ganooov

New member
לא יעזור לך,

כי הוא לא מגיע מספיק קרוב למכון
. (אגב, אני בן
) אני חושש שתצטרכי או: א) לקבוע אימונים בשעות שתוכלי להגיע עם קו 46; או: ב) לנסוע בצורה עוקפת (זה מה שאני עושה כשאני רוצה להגיע לאחותי בפסגה. לא כזה נורא..); או: ג) להשתמש במונית (ישירות מהשכונה או ממרכז פג"ז).

Fantasy WRC

New member
עוד לא ראית את מכון כושר במעלה א

דומים
חדר כושר ענק, לפחות בשבילי ועוד אומרים חדר כושר הכי טוב בי-ם...

ganooov

New member
רעיון מצויין.

רק מה? לוקח להגיע גם לשם הרבה זמן, באופן אירוני, כי יש את הכביש המהיר החדש לשם שמאלץ לנסוע עוד יותר רחוק כדי לקחת לשם אוטובוס.

אוקי סליחה!!

מצטערת אבל לא הבנתיייייי כלווווווווווווווווווווום בקשר לקווים מה מגיע מה לא מגיע ולמה זה לא מגיעההההה\:

ganooov

New member
זה בלאגן גדול..

קצת קשה להסביר לאדם מבחוץ. את צריכה קודם להכיר את האיזור בצורה בסיסית
.

יואב ק.

New member
לא כזה סיפור להגיע למעלה אדומים

צריך סך הכל לקחת אוטובוס מנוה יעקב (25/45) עד לצומת להר הצופים ושם יש תחנה של כל הקוים למעלה אדומים, וכל קו מגיע קרוב לחדר הכושר. אבל כמובן שמדובר באיזו שעה נסיעה וגם תעריף נסיעה בינעירוני.

Fantasy WRC

New member
עזוב, סתם אמרתי, לא אמרתי שצריך

להגיע למכון כושר שבמעלה אדומים...

למעלה