ירושלים

lirsh

New member
../images/Emo53.gif מסעדה באזור ירושלים

עזרה דחופה ... אני מחפשת מסעדה טובה בירושלים שמתאימה לחגיגת יום נישואים. חשוב שתהיה שקטה,רומנטית ומחירים סבירים.

Rebeccan

New member
../images/Emo53.gif מסעדות כשרות בעיר ה../images/Emo72.gif

שלום - זקוקה לסיוע מכם חברים
ארוחת צהריים
מי מבין המסעדות תמליצו לי בבקשה לארוחת צהריים
לקבוצה של 45 משתתפים, במסגרת טיול (זמן לאכילה עד 1 שעה), תקציב עד 100 ש"ח למשתתף - אמא - רח' אגריפס (ש.ברוך) - שיפודי הגפן - רח' אגריפס - דארנא - הורקנוס. אגב - איזה תפריט
ארוחת בוקר
האם יש לכם מקום שתוכלו להמליץ - ארוחת בוקר על הדרך גם אפשרית (הקבוצה יוצאת מפתח תקווה) (נ.ב. אני צמחונייה - לא מבינה בטעמי הבשר .. אז לשיקולכם)
המון תודה
פרינצסה
בגן הפרחים

lady106

New member
אוקי זקוקה לעזרתכם....

מסעדה בירושלים כשרה רצוי לא חלבית ושיהיה מקום אינטימי ואולי טיפה יוקרתי אבל לא גורמה זה למומולדת... משפחה מצומצמת... בלה בלה טוב למישהו יש רעיונות? תודה!!

Rebeccan

New member
היי - הופ .. קפוץ

ודעתכם המלומדה היא ...
פרינצסה
בגן הפרחים

prizman

New member
שמסעדות כשרות זה ../images/Emo31.gif

אם את חייבת מאלה אז אמא

Rebeccan

New member
ובכל זאת ... מדובר בקבוצה

ודי מחייב אותי להביאם למסעדה לטעמם - ובמקרה זה כשרה אשמח לשמוע עוד דעות ... רעיונות גם לארוחת הבוקר ...
פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif אבל ...

החבר'ה יוצאים מפתח תקווה לכיוון ירושלים יש לנו תכנית די עמוסה אז צריך משהו כ ש ר בדרך או בתוך ירושלים אם אפשר ואם יש משהו בעין כרם, הכי נפלא
שוב פרינצסה
בגן הפרחים

meravbr

New member
כמה הצעות -

מה עם המסעדות שמוצעות במסגרת שבוע גורמה מעריב (הבאתי לינק בקישור שבשרשור הראשון בדף...)? מה עם שיפודיות באבו גוש?

Rebeccan

New member
לא ראיתי את הקישור

את יכולה בבקשה להפנות אותי לקישור ? ובאבו גוש ... סורי, לא לקבוצה הזו הם מבקשים כשרות עם חותמות ותעודות
פרינצסה
בגן הפרחים

אוליב ברחוב עמק רפאים

מסעדה בשרית כשרה. ממוקמת בבנין יפה, וגם יש לה חצר נחמדה. נראה לי שעונה על הקריטריונים שלך, אבל שווה להציץ ב-rest על התפריט.

meravbr

New member
תעשי חיפוש אחורה, היו לא מעט

המלצות מעודכנות לאחרונה...

לא יודעת אם מבחינתכם המחיר הוא סביר

אבל שווה לכם להסתכל על קבלייר. באתר של rest יש את התפריט כך שתוכלו לקבל אינדיקציה על המחיר. בכל אופן היא מסעדה יחסית קטנה, רומנטית שקטה ובעלת מוניטין ארוך שנים של מסעדה מצויינת. אם זה בא בחשבון, אז העסקיות שלה גם שוות.

prizman

New member
קבלייר אכן טובה אבל

זולה היא לא. אני נמנע מלהמליץ עליה בגלל גודל (קוטן) המנות. אפילו בצרפת חדלו כבר ממנהג המנות הזעירות. אשמח לשמוע אם משהו השתנה בנושא.

למעלה