ירושלים...

זבל18

New member
ירושלים...

מה שאני הכי אוהב בירושלים זה שעל הבוקר 8 בבוקר שאתה יורד מהאוטובוס המסריח שאיזה זקן תקע בו נאד לפני דקה וכל המתנחלים היצורים יושבים לידך ומשגעים לך את השכל באיך הלך להם הבגרות באני לא יודע במה ואיך הרב שלהם נוגע בהם(174 מ.אדומים) אתה יורד ליד סטקיה לרחובות מסריחים לפקקים לכבישים שפתאום כבר שנתיים בשיפוצים ולא נראה לזה סוף-בשביל שתהיה רכבת-עוד מטרה לפיגועים(תודה אולמרט) כל ההומלסים יושנים ואלה שלא יושנים ליד התחנה שלך מבקשים ממך כסף. אתה מעשן סיגריה בהפסקה פתאום המנהל קורא לך שתיכנס מהר לבית ספר יש חפץ חשוד ואחרי רבע שעה מפוצצים אותו וכולך בהלם...סך הכל בית ספר-לא? שהביוב זורם בכבישים וליד המדרכות במו נחלים רק צריך פרחים ואני מרגיש בטבע. שהמוכר במלך הפלאפל גידר באיבר מינו בתוך! איבר מינו והגיש לי מנה גדושה בשיער הערווה שלו-יאמי יאמי יאם!!!-באמת קרה לי!!!! שאתה כולך עייף ואתה רק רוצה להגיע הביתה אבל לא לך תיתקע בפקקים באדיבותו של אולמרט שעדיין שקוע בעניין השיפוצים,שאתה בתחנה ובא לך נרקומן ואומר לך נדבה אני רוצה לנסוע לבת ים,או שיש את הפסיכי הדתי הזה שמסתובב עם רמקול וצועק על בנות בגללכן יש פיגועים.. פשוט אי אפשר שלא לאהוב את העיר הזאת.. אה שכחתי אני אוהב גם עצים..

זבל18

New member
מחנה יהודה..

יש לי ממש הרבה להגיד על המקום הזה אבל אני ארשום את זה מחר:).. אני צריך לקום בשש-בגלל הפקקים של הבוקר..

זבל18

New member
קבלו טעות...

זה לא מלך הפלאפל..-חבר שלי שהיה איתי אמר לי שזה לא זה.. הוא אמר שזה אחד הפלאפליות שבשוק...חומר למחשבה אה.. ועוד משהו למה למה למה התחילו לעשות את המנה בלאפה כמו עצי עיגול?זה לא נוח לאכילה!!!!

Crazy Shark

New member
אתה קורא לי מתנחל היצור?

תסתכל על עצמך בראי לפני שתגיד דברים כאלה, השם שלך כבר אומר הכל... אפילו לא צריך הסבר מי אתה...

למעלה