ירושלים

תודה יקירה../images/Emo140.gif

ליגה יקרה תודה על הארוח הכייפי .. תודה לסיגלית על האנרגיות[סליחה שיצאנו באמצע..אילוצים..] כייף לראות את כולכם.. ולפנים החדשות..ברוכים הבאים... ובנימה אישית. בקשר לכן כיפה ..לא כיפה.. אז כוונתי היתה שאנשים באים ללא הזמנה!!! זה לא משנה מכיפה או ממגבעת...

touti

New member
שמחה לקרוא שנהנתם,

נתראה במפגש הבא בעז"ה

reo2

New member
ליגה את מקסימה והי ערב מקסים

תודה רבה ליגה על האירוח היפה. תודה סיגלית על השיעור היה לי מאוד נחמד לפגוש את ציפי, דנינידין, קטנטן, אמא לשתיים, אהובה,אחד ומיוחד, ותשחק, מתחילה מהתחלה, מלודי, דנדש (למרות שלא נכנסת עם זר נחליק לך הפעם...), מאושרת, סומבדי, ליגה ושבלולית. אני מקווה שבפעם הבאה אשלים ואפגוש את כל התפוזים האחרים שלא זכיתי לפגוש אתמול.

ליגת על...

תודה על ערב נעים חמים וביתי. תןדה על מאור הפנים והחיוך התמידי. תודה לסיגלית על ההרצאה את אשה מיוחדת במינך העשרת אותנו מאד ועוד היד נטויה... וכן... תודה על ההזמנה.. היה נעים לפגוש חברים משכבר הימים ולהכיר את "התפוזים" .. שיהיה לכם שבוע טוב !.

סאני42

New member
איזה כיף לכם.......

אני כבר כמה ימים שוכבת מאוזנת ומשופעת.........(לא זו לא סתירה.....
) מאד רציתי לבא ונבצר ממני...... להת' במפגש הבא.

דנדש10

New member
לא יודע מה לכתוב

אז אתמצת הכל במילה אחת: תודה
תודה לך ליגה שפתחת בפנינו את ביתך, וזיכית אותנו להכיר עוד אנשים נפלאים כמותך. ותודה ללא נראה, שלקח אותנו אל הלא נודע...

דנדש10

New member
אויש, איך שכחתי

תודה
מיוחדת ליחידת הסגולה, את מפתיעה אותנו כל פעם מחדש.

ליגה76

New member
שכחתי

את דנידין שבזכותו כל המפגש הזה יצא לדרכו. תודה דנידין תודה לותשחק שבאה בסוף וגם לכם שבלולית ואבו4 שהעדפתם בסוף להגיע אלינו... ותודה לתקשורת נכונה שעמדה בסוף ושתפה את כל הכלים, לגולי שעזרה לארגן את הבית ולכל שאר העוזרים.
מקדישה לכולכם

ליגה נפלאה שלי... הרסת אותי מצחוק...

לא זו בלבד ששפכתי יין - אדום יש לציין - על הרצפה והקירות (אמנם תוך כדי ניסיון לארגן...) ולא זו בלבד שלא איפשרת לי לנקות אחרי עצמי... את עוד מודה לי על זה קבל עם ועדה... את נפלאה! ומשעשעת... אז שוב תודה, בהזדמנות זו.

תודה, תודה ../images/Emo45.gif

היה אחלה ערב שמחתי לראות ולהכיר את כולכם תודה לליגה על האירוח, לסיגלית על הלימוד המהנה ולדנידין על ההסעה... מקווה לראותכם גם במפגשים הבאים

למעלה