ירושלים של זהב

ירושלים של זהב

שיר השבוע של אהוד: משהו טוב שקרה השבוע: משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: מה התכנון לשבועות: מה הכי כיף בשבועות: יום המים,אתם נלחמים?: אלבום השבוע: ציטוט השבוע: שיר השבוע בכלליות: שבוע טוב

תהיי לי בריאה עם הכותרות שלך ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של אהוד: פלורנטין משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עוד ועדה
משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: נראה שהשביתה ממשיכה והחלטתי שזה טוב כי אן לי כוחות לחזור ללמוד כרגע
מה התכנון לשבועות: שום דבר מיוחד.. להשמין עם הגבינות
מה הכי כיף בשבועות: זה חג מגניב! יום המים,אתם נלחמים?: יש מצב.. אני תמיד מוצאת את מי להרטיב.. (מורי, לקרוא שוב והפעם בלי קונוטציות בבקשה
) אלבום השבוע: ... ציטוט השבוע: "תראו מה יש לו ביד, מה שמפריד בין טוב לרע.." שיר השבוע בכלליות: תנופה/ בעז בנאי שבוע טוב.. יותר מהקודם..

SpiritCrusher

New member
מרחוק הם מנגנים עכשיו רק לנו.

שיר השבוע של אהוד: טיפ טיפה. משהו טוב שקרה: אני מרגיש טוב, ברוך השם
משהו טוב שיקרה: אין לי מושג.. תכנון לשבועות: לעבוד. :\ לא נלחם. אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל ציטוט השבוע: "תשתוק ותתפשט". והלוואי שזה היה בקונוטציה כמו שזה נשמע ;) שיר השבוע בכלליות: Bryan Adams - When You're Gone שבוע מעולה לכולם.

bmt29

New member
ירושלים של ברזל

שיר השבוע של אהוד: סרט רץ.
משהו טוב שקרה השבוע: הרבה מוסיקה!
משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: הרבה מוסיקה!
מה התכנון לשבועות: הרבה מוסיקה! לא סתם, אממ אני מניח שספר טוב ואולי איז פיקניק או משהו...
מה הכי כיף בשבועות: מאכלי חלב תכלס. בתור טבעוני אני הולך לשבור טבעונות ליומיים ולחגוג בטירוף!!!
יום המים,אתם נלחמים? הא? אף פעם לא הבנתי מה הקשר...
אלבום השבוע: Avishai Cohen - Live at The Blue Note
ציטוט השבוע: יצחקי : "תשמע, פיט ברנשטיין גיטריסט מטורף, אבל עופר יעשה לו בושות... "
שיר השבוע בכלליות: אבישי כהן - Caravan בביצוע מה Blue Note . טירוף!! פשוט טירוף גאוני!!!
JB

ושל נחושת ושל אור.....

שיר השבוע של אהוד: הכוכב של מחוז גוש דן משהו טוב שקרה השבוע: ים המלח (הייתי שם) משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: שבועות מה התכנון לשבועות: להיות בבית עם המשפחה, לאכול, ולחזור על החומר כי יש מצב שחוזרים מהשביתה עוד מעט. מה הכי כיף בשבועות: ברור שארוחה חלבית סופסוף יום המים אתם נלחמים?: מה פתאום?!?!?!?! זה שבים המלח יש המון מים זה לא אומר שגם בכינרת יש.... אלבום השבוע: עיניים זרות ציטוט השבוע: "לך לך אומרים לי במצעד הפזמונים, הייתי טס, לא רק הולך מכאן כעת" / מאיר אריאל שיר השבוע בכלליות: "אהבה קצרה" שבוע טוב גם לכם!!!

גמאני

שיר השבוע של אהוד: אל תפחד משהו טוב שקרה השבוע: יום הסטודנט בכרמיאל, סירבו להכניס אותנו כי לחברה שלי לא הייתה ת.ז שעה ייבשו אותנו בחוץ ובסוף נכנסנו הנצחון הזה היה שווה יותר מהיום סטודנט עצמו:) משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: אממ לא צופה עתידות.. מה התכנון לשבועות: הרבה מלחמות מים מה הכי כיף בשבועות: יום המים יום המים,אתם נלחמים?: נראה לי שזה כבר ברור. אלבום השבוע: נעליים ציטוט השבוע: עם חכה לא תופסים דגים תופסים הרבה שלווה שיר השבוע בכלליות: אממ PRINCE ALI מאלאדין

clevelandrocks

New member
הנה אני בא

שיר השבוע של אהוד: זמנך עבר משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של ג'ירפות ביום הסטודנט משהו טוב שיקרה בשבוע הבא: שביתה, חצי שביתה, מבט אחד מהיר. מה התכנון לשבועות: לאכול, לישון וגם ללמוד קצת (אם ישאר זמן...) מה הכי כיף בשבועות: שבמשפחה שלי לא מקפידים על מאכלי חלב בכל הארוחות. יום המים,אתם נלחמים?: אני מהאו"ם אלבום השבוע: החלונות הגבוהים ציטוט השבוע: שיר השבוע בכלליות: וואו (איזה אבסורד) של ג'ירפות

../images/Emo47.gif

שיר השבוע של אהוד: יוצא לאור משהו טוב שקרה השבוע: השלמתי עם ידיד שלי אחרי חמש וחצי שנים של שתיקה! משהו טוב שיקרה בשבוע הבא:מסיבת רווקות של החברה הכי טובה שלי!!! מה התכנון לשבועות: לאכול ולישון מה הכי כיף בשבועות: האוכל
יום המים,אתם נלחמים?: לא אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל ציטוט השבוע: רמי מואשם באחזקת סמים קלים!! שיר השבוע בכלליות: הצריף- יהודית רביץ

למעלה