ירושלים שלי

• פותח הנושא kovel
  • פורסם בתאריך

kovel

New member
ירושלים שלי

ירושלים הופכת אט אט למשעממת וממש אין מה לעשות בירושלים מבחינת בילויים. כמובן שכיף תמיד לטייל בירושלים אבל כמה אפשר להעביר את הזמן בטיולים ועוד שנגמרו הימים היפים שיכולנו בכל שבת לרדת לעיר העתיקה ולטייל בסמטאות ולהריח את ריח התבלינים לקנות בייגלה עם שושום, ולקנח עם בקלאווה מקורית של הערבים. תאמינו לי אלה היו ימים, ואני, שכמעט כל חיי גרה בירושלים (40 שנה מתוך היותי בת 47) יכולה להגיד לכם שירושלים פשוט מ ת ד ר ד ר ת. האנשים הם לא אותם האנשים של שנות ה- 50 וה- 60 ואפילו עם הערבים אנחנו כבר הפסקנו לתקשר ואנחנו איתם בשנאה מתמדת. אני שאוהבת כל כך לרקוד בימי שישי, מחפשת עם בן זוגי ריקודי שנות השישים במקומות מחוץ לירושלים, ותאמינו לי יש המון כאלה ואפשר כל שבוע למצוא מה לעשות בימי שישי, אבל חחל'ס, אני כבר מגדלת עוד דור צעיר (שני בנים בגילאי 21 וחצי ו- 19 שהגיעו גם כן למסקנה שאין מה לעשות בירושלים חוץ מאשר לבלות בפאב או במועדון כלשהו, שזה היום הפך לבילוי מסוכן כי תמיד יש מחבל שנהנה ל"חבל" לנו את ההנאה של יום השישי והורס לנו את השמחה. צריך לשנות את ירושלים, ואני מדברת ברצינות, ואני מקווה שבאמת יהיה שינוי מבחינה חברתית ויהיו הרבה יותר אפשרויות בילוי לצעירים וגם לבני גילנו ואפילו יותר מבוגרים מאיתנו.

למעלה