ירושלים- רעננה

roi cohen

New member
ירושלים- רעננה

אחד המשחקים היותר מוזרים שראיתי. בלאגן, שיפוט של קט סל, יכולת לא הולמת (בלשון המעטה) של השחקנים, ואיך אפשר בלי השכונה שעשה שם עמי נאווי. לפי דעתי, אם דרוקר ורעננה רוצים לשמור על המוניטין המכובד שעשו לעצמם, הם חייבים להיפטר מהתופעמה הזאת שנקראת עמי נאווי. חוץ מזה, 7 הפרש להפועל, זה יספיק. (אני מקווה)

מי היו השופטים?

בכר ויהלום? אם כן אז זה מה שהם יכולים לתת מעצמם לא יותר. אם לא אז תגיד תודה למה בכר ויהלום הכי גרועים שיש.

wood

New member
השופטים הם...

עלימי(עם שיפוט ממש רע!) ומיכאלי. לדעתי השופט הכי גרוע שיש הוא ביטון.הוא השופט הכי פרימיטיבי שאפשר למצוא בכדורסל. האמת היא ששופטים גרועים לא חסרים בליגה הזאת,בעיקר אחרי שהעיפו את השופט הכי נורמלי-וורניק. ואני ממש לא מבינה על מה רעננה מתלוננים. על הטכנית לנאווי?הוא והספסל של רעננה לא הפסיקו להשתולל ולקפץ בדמיון מדהים לספסל מכביסטי אחר המוכר לכולנו. אני לא מבינה למה דרוקר החזיר את נאווי.הוא רק מבייש אותם. פשוט מגעיל. לפי מה שהבנתי הוא גם עשה לעברנו תנועות מגונות.אני כנראה פספסתי את זה(רק ראיתי אותו עולה על הפרקט ומנופף לקהל בהיסטריה(כמו קוף).אם זה נכון,אני הייתי זורקת אותו מהקבוצה רק על זה.

roi cohen

New member
וודי מיי מיין מאן...

אני מניח שקראת לעצמך על שם איש העבודה... ראית איך הוא הדליק את כולם אתמול אחרי ובזמן המשחק??? מת עליו!!!

wood

New member
הוא באמת נראה אישיות

דרך אגב,אכן קראתי לעצמי על שמו. אבל בדרך-כלל אני ידועה יותר בשם ``הילה``:). הוא באמת מנהיג אמיתי.עוד לא היה אצלנו שחקן שהלך להודות לקהל באמצע המשחק ובסופו. כל הכבוד לו.תראה שהוא עוד ישתפר.יש לו פוטנציאל גדול. היינו זקוקים לשחקן כזה שיחבר את האוהדים לקבוצה. נתראה ברעננה?:)

roi cohen

New member
הילה???

האם זו הילה, חברתי לקרבות העקובים מדם??? wellcome back!!!

wood

New member
סוף-סוף אנחנו נפגשים...

באמת ידענו זמנים קשים ביחד בפורום. גם כשלא היית כאן עברתי לא מעט מריבות עם אותם האנשים שלא ממש הסתדרת איתם. זה לא כל-כך מפליא כמובן. אני לא כותבת כאן הרבה. ב-iol יש לא מעט אוהדים מוגבלים. המפלט היחיד שאיכשהו נשאר לנו הוא ב-blabla. חזרתי גם לכתוב קצת במעריב. אני שמחה מאד שחזרת אבל מציעה לך לא לקחת את הדברים יותר מדי ללב. לי כבר די נמאס. אולי הפורום החדש של סלניוז יהיה הפתעה לטובה. שיהיה לנו בהצלחה ביום ראשון! שנגרום לעמי נאווי להצטער על היום שדרוקר קיבל אותו חזרה! יאללה הפועל מלחמה!

roi cohen

New member
השופטים היו עלימי ומיכאלי

שעל פניו הם דווקא טובים אבל הכי רע זה ביטון. אין ספק.

למעלה