ירושלים יאפסים

zafririm holon

New member
ירושלים יאפסים

יאפסים ממקום ראשון למקום שלישי כמה הפסדים יש לכם לפחות לנו יש תיקו יאללה חולון מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל עונה יורדים מהליגה וחוזרים בפוקס היתי מתביש לדבר אבל אתה מדבר רק מקנאה נ.ב למרות שאני לא אוהד הפועל ברגל היתי חיב לענות לשטויות שלך חולוני!!!

כוס אמק!

הפורום יבש ובמקום שיבואו אנשים אוהדי י"ם באים לך כבר היום 2 אוהדים של קבוצות אחרות להטיף ולעשות רוח פה. משה הגיע הזמן לעשות משהו בפורום ולהזרים לפה עוד אנשים אוהדי הפ' י"ם כי אנחנו איזה 8-9 בפורום הזה ורק 3-4 כותבים קבוע

AGENT SHESH

New member
זאת קצת בעיה...../images/Emo73.gif

כי אנשים לא בדיוק זורמים לפה כל כך... אתם מוזמנים לפרסם את כתובת הפורום בין חבריכם: forums.tapuz.co.il/hapoelj אני אעשה מה שאוכל כדי לפרסם את הפורום...

זה קצת קשה

שאתה גר באיזור המרכז וחברים שלך שכמובן לא אוהדי הפועל י"ם יכנסו לפורום לא?

אני אישית

הייתי נכנס וכותב הרבה יותר אם הייתה התייחסות מספקת להפועל כדורגל, וגם עוד אוהדים נראה לי היו נכנסים, אבל לצערי אין כמעט התייחסות לקבוצת הכדורגל..

AGENT SHESH

New member
כן, וזה למה...?../images/Emo73.gif

כי אין מספיק אוהדי הפועל כדורגל שמגיעים... ניסיתי למצוא מקום לפרסם בו, אבל בעצם אין שום מקום לאוהדי הפועל כדורגל... תסתכל בהתחלה של הפורום לפני כמה חודשים ותראה שהתייחסתי הרבה מאוד לקבוצת הכדורגל, אבל לא הרבה הגיבו... אז זה מה שנשאר... זאת גם אחת מהסיבות שבגללן אני מקים עכשיו אתר להפועל כדורגל, ככה שמי שייכנס אליו יידע שיש גם פורום בתפוז על קבוצת הכדורגל (והכדורסל כמובן) האהובה עליהם.

AGENT SHESH

New member
מקום שני...../images/Emo73.gif

ועם קבוצה כמו חולון לא הייתי פותח את הפה :X

למעלה