ירושלים והיורוליג

Dudde1

New member
ירושלים והיורוליג

מה הן האפשרויות על מנת שירושלים (או כל קבוצה אחרת למעשה) תשחק בשנה הבאה במפעל היורוליג בנוסף למכבי ת"א?

Dudde1

New member
יורוליג

האם אין עוד דרכים? יש איזה ארבע יווניות, ספרדיות וטורקיות. מדוע מהליגה שלנו רק נציגה בודדת?

RAFI 20

New member
יש עוד דרך שכחתם

לקחת אליפות ממכבי תא ואז גם יהיו שתי נציגות ביורוליג מכבי חתומה שם לעוד כמה שנים בלי קשר למה שהיא תעשה באירופה ובליגה הישראלית

אריאל5

New member
קשה לי להאמין!

מה שאתה אומר שהפועל ירושלים יכולה לקחת כמה אליפויות רצוף אבל מכבי תשחק בליגת האלופות של הכדורסל אז אולי נשלח באופן קבוע את מכבי חיפה לאלופות בכדורגל ולא משנה מי יזכה באליפות זה מוריד את הספורטיביות לאפס.

שiש

New member
בוקר טוב...

הספורטיביות, בהרבה הקשרים, היא ממכבי והלאה. וזה נכון, גם אם הפועל תקח אליפות, אפילו פעמיים רצוף, היא עדיין לא תשחק ביורוליג. למה? כובע. מכבי תשחק שם גם אם תפסיד את האליפות. הסיכוי היחיד שלנו (לעת עתה) הוא לקחת את היול"ב. וגם לי עדיין לא ברור למה מאפשרים רק לקבוצה אחת מישראל להשתתף במפעל הזה.

TheOrion

New member
למעשה,

סנ לא קשור למכבי ת"א כהוא זה. זה קשור ליורוליג ומי שמנהל אותו. הרי, בעונה שהפועל זכתה בגביע ההוא(
), עלתה הצעה בעונה אחרי, שקבוצה נוספת מישראל תקבל נציגות ביורוליג לפי מיקום בטבלה(דהיינו, המיקום הגבוה ביותר שלא משחק כבר ביורוליג). הבעיה היא, שלמרות לחצים שהופעלו על הנהלת היורוליג, הדבר היה בלתי אפשרי אדמניסטרטיבית(או לפחות כך טען המנכ"ל/מזכ"ל/whatevershallicallit שלהם), בגלל כמות הקבוצות ממדינות אחרות. דווקא פה הבעיה לא נעוצה בכלל במכבי, ולא בארץ. זו בעיה שצריכים להעלות להנהלת היורוליג. ד"א, אותו אחד אמר(לו רק הייתי זוכר את שמו), שעל מנת להחליף את מכבי ביורוליג, תצטרך קבוצה לקחת יותר מאליפות אחת, רצוף.

שiש

New member
איזה קטע

אפילו כשלשם שינוי אני לא מאשימה את מכבי, לפחות לא בפירוש - אתם בכ"ז מתגוננים :) ה"אותו אחד" ההוא אמר שאותה קבוצה תצטרך לקחת 3 אליפויות רצוף, וגם אז זה לא מבטיח לה שתשחק ביורוליג. ואת זה שמכבי "משוריינת" ליורוליג למליון שנים הבאות אנחנו כבר יודעים בכל מקרה, כך שאתה צודק שהתגוננת. מכבי באמת אשמה (לא רק היא). למה בדיוק? כי אם רק קבוצה ישראלית אחת מורשית להשתתף במפעל, ואם מכבי תשחק ביורוליג בשנים הבאות גם אם תפסיד את האליפות בליגה הישראלית, המסקנה היא ברורה. (אלא אם כן הנהלת היורוליג תבין מה שהבנו אנחנו כבר מזמן ותפסיק להחשיב את מכבי כקבוצה ישראלית, ואז אולי יהיה למישהו אחר סיכוי.)

TheOrion

New member
צחוקים, אה?

כשאת אומרת בהקשר של הדיון שספורטיביות היא ממכבי והלאה, את מאשימה את מכבי. ככה שמסתבר שאת מאשימה את מכבי גם מבלי לשים לב לזה
. מכבי לא אשמה. היורוליג שריין קבוצות פופולריות בעזרת חוזים גדולים, על מנת למנוע מהן לעבור ליול"ב קאפ, כשהיתה את השנה המפוצלת באירופה(אם זכור לך). מי שאשם זה האנשים שלא ידעו לנהל את היורוליג באותן שנים, ומי שמנהל את היורוליג כיום, שלא רואה שישראל היא מעצמת כדורסל אירופית. גם אני הייתי רוצה לראות עוד קבוצה או שניים או שלוש ביורוליג, אבל גם כשהיתה את האפשרות לקבוצות אחרות, הן לא תמיד לקחו אותה, וכמובן שלאחר מכן התלוננו שאי אפשר להגיע ליורוליג.

שiש

New member
דאחקות ושיגועים

האמת היא... שהכנסת לי מתחת לחגורה. אני עדיין תוהה אם עשינו בשכל שויתרנו על היורוליג, ועדיין אין לי דעה נחרצת. צר לי. מה שכן, אני לא חוזרת בי מההאשמה שספורטיביות היא ממכבי והלאה. מכבי קבוצה דורסנית, והמטרה בשבילה מקדשת את *כל* האמצעים. תקרא לזה איך שתרצה, אבל ספורטיביות - זה לא.

TheOrion

New member
ספורטיביות היא שם המשחק.

אני עדיין לא הבנתי פה, מה מכבי עושה >>שונה מאחרים<< שכל כך מכעיס אנשים. אבל לא, אני לא מתכוון להיגרר עכשיו לויכוח שכזה
.

eli44

New member
את בטוחה, שוש חביבה

ש"חוסר ספורטיביות" הוא רק נחלה של מכבי? אולי תספרי כאן לכל ילדי הפורום כיצד קבוצה, שאפילו לא הגיעה לפלייאוף שש עונות, משחקת ביול"ב לפני קבוצות שסיימו לפניה בטבלה? אולי תסבירי כאן לילדים, מדוע וכיצד חטף דני קליין את הכרטיס ליול"ב מבלי לברר קודם אצל אלה שהגיע להם? זה ספורטיבי? זה ראוי? אולי תזכירי כאן לכמה בעלי זיכרון קצר, מדוע קליין לא התפטר למרות שחיתות הדרכון הצ'כי שלו? ואני סקרן לדעת, מה תהיה דעתך, בעיקר כבחורה נאה וחביבה, כשיתפרסמו שמות השחקנים שאנסו (או רק שכבו מרצון) עם הבחורה המפגרת? עני בכנות, יקירתי.

שiש

New member
עונה בכנות

לא ראית אותי טוענת שחוסר ספורטיביות הוא נחלה של מכבי בלבד, נכון? אבל, מה לעשות, היא נושאת הדגל. את הדוגמאות שהבאת לי, בשפה מזלזלת (על מה ולמה בדיוק?), אין לי שום כוונה להצדיק. תבינו, ותפנימו - אנחנו לא אומרים אמן על כל מה שההנהלה שלנו מעוללת. אז הנה אני באה לספק את סקרנותך, מכיוון שאני בחורה נאה וחביבה (מסתבר...), ואומרת לך את דעתי בצורה חד משמעית - אם שחקן או שחקנים שלנו מעורבים בפרשה המזעזעת הזאת, הם צריכים לעוף על טיל, ועכשיו. לא משנה כמה הם טובים ומה יקרה לקבוצה בלעדיהם. יש גבול לכל תעלול.

שiש

New member
דווקא אתה, יותר מכולם

אמור לדעת את זה. כמה פעמים התווכחת איתי? כמה פעמים טחנו את כל הנושאים האלה עד דק? אתה יודע טוב מאד שיש מקרים שאני בשום אופן לא אגן על ההנהלה או על שחקנים או על כל דבר שקשור לקבוצה, אם הם טעו או פשעו או עוולו וכדו'. זו לא המדיניות שלי. אני לא אוהדת מכבי.(-נו, הייתי חייבת.)

למעלה