ירושלים הבנויה

חסידיש

New member
ירושלים הבנויה

הפועל ירושלים עוד תדבר העונה מתגבשת קבוצה שתאכל את מכבי ווליאמס/האפמן דרסי/פארקאר וכו

roy_ma

New member
לצחוק עכשיו, או אחרי המנה השנתית

שתחטפו במלחה?

B-)

אתה יכול להשוות את ווילימס לאהפמן? אתה יכול להשוות את דורסי לפארקר? אתה יכול להשוות את פפי תורג`מן למקדונלד? אני מאחל להפועל ירושלים שיזכו באליפות,אבל אני לא מאמין שזה יקרה עד שלא תלמד לכתוב את השמות שלהם כמו שצריך.

דוגמא..

פאראקר=פארקר האפמן=אהפמן ווליאמס=וויליאמס דרסי=דרסי תורגמן=תורג`מן העיקר שלא כתבת כיבו סתיוהרת נגד ראדיסוו צורצריץ

wood

New member
:)

נכון. מה שיעשה את ההבדל זה משחק קבוצתי וגם הכושר הנוכחי של שתי הקבוצות במפגש. אופיר- זה אני או שיש לך סימפטיה סמויה(או יותר נכון גלויה) למכבי ת``א? :)

זאת כנראה את

מבחינתי מי שתיקח את האליפות שיהיה לה לבריאות,כמובן שאני מעדיף שינוי ואלופה חדשה,אבל אני לא אבכה אם מכבי יזכו שוב. יש לי סימפטיה בליגה רק למכבי רמת גן.

wood

New member
קודם כל

מודדים קבוצה כקבוצה לא לפי הכוכבים שלה. אתה לא היחיד שעושה בראש את ההשוואות האלה, אבל מה שקובע בסופו של דבר זה היכולת הכוללת של הקבוצה. קשה לדבר על אליפות אבל אם תבחן משחק יחיד תראה שהכל יכול לקרות. בעיקר כשמכבי השנה מראה לא מעט סדקים. מכבי לא נראים טוב. כל אחד משחק עם עצמו ושוכח את השחקנים מסביבו. בדרך הזאת אי-אפשר להגיע רחוק.

נכון,אבל...

אם כבר מישהו התייחס לכוכבים והשווה בינהם אז אי אפשר שלא להסכים אם זה שמכבי באיכות השחקנים שלה עולה עליכם,למרות שעושה רושם שהשחקנים לא מתחברים טוב אחד אל השני. בזכות זה שהשחקנים בהפועל ירושלים התחברו אחד לשני אז הפועל ירושלים יכולה להאבק השנה עם מכבי על כל התארים למרות שעל הנייר היתרון של מכבי גדול.

ירושלים המחולקת, המפורקת...

חסידיש, האפמן ופארקר יאכלו את ירושליים אם מלח ופלפל. אותי הכי מעניין מה יקרה לווילי ולדרכון הפלא שלו.

למעלה