ירושלים במחשב

אלהלה

New member
ירושלים במחשב

אז ישבתי והסברתי איך מציירים בצייר מבנים וכיפות והילדים הכינו כל אחד ציור ואחרי ההדפסה הם הוסיפו בעפרונות צבעוניים עוד בתים ודמויות.

טלגל

New member
רעיון יפה, תודה, יותר משוכלל

מלגזור כיפות ומבנים בנייר...

לאלהלה

אני אמא של ילדות בגנים, לא גננת בעצמי. אני נעזרת רבות בפורום ושואבת מכן המון רעיונות ועל כך תודה. אבל אני חייבת להעיר הערה אחת, שכבר מקננת אצלי הרבה זמן. באופן מאוד חופשי את מפרסמת תמונות של ילדי הגן שלך באינטרנט, שהוא כידוע נגיש ופתוח לכולם. כאמא, לא הייתי אוהבת, בלשון המעטה, לראות את הילדה שלי מככבת באינטרנט. ואני גם לא בטוחה שחוקית יש לך את הזכות לפרסם תמונות של ילדי הגן, שאינם ילדיך הפרטיים.

טלגל

New member
אם אני לא טועה, הטענה הזו עלתה

כבר אצלנו בפורום. ונאמר שצריך את אישור ההורים לפרסום בפורום. ואז זה בסדר. אני חושבת שאלה סיפרה שהיא קיבלה את האישור הנ"ל אבל היא בטח תבהיר זאת.

אלהלה

New member
שלום לך אמא של ים

לא הייתי מפרסמת שום תמונה אם לא היתה הסכמה של הורי הילדים. בתחילת השנה אני מציגה את האתר של הגן בפני ההורים והם חותמים על נכונותם לפרסום תמונות הילדים. אם הורה לא מאשר תמונת ילדו לא תהיה באינטרנט. אז לפני שאת כועסת עלי תבררי קצת קודם. וזה בסדר אני מבינה את דאגתך - ובכל זאת אני לא עוברת על שום חוק.

לא כעסתי

ואני גם לא חושבת שזו הייתה רוח ההודעה שלי. רק רציתי להפנות את תשומת ליבך, דווקא בגלל שאני מעריכה את העבודה שלך ואת הדברים שאת עושה עם הילדים. הייתי כועסת, וזה גם מה שכתבתי, לו היו אלה הילדים הפרטיים שלי. מכיון שלא, כאמור - זו הייתה רק הפנית תשומת לב.

אלהלה

New member
ולכן גם ציינתי שכל ההורים מודעים

לתמונות של הילדים באינטרנט ובאתר הגן שלנו. ומי שלא רצה התמונות לא נכנסו לשום מקום. ולא הייתי עושה משהו לא חוקי - ולכן תודה על הפנית תשומת הלב אבל... הכל באישור ההורים
והילדים יודעים שהתמונות שלהם באינטרנט והם רואים אותם גם כן וממה ששמעתי אפילו נהנים - הם ושאר בני המשפחה.

אלהלה יופי של רעיון וכל הכבוד לילדי

מנסיון אישי לי קשה לעבוד עם הצייר למרות שאני לא פונקציה (הקורדינציה שלי "מדהימה")אני חושבת שאת גננת עם כל הלב, וזאת הזדמנות להגיד לך תודה על כל מה שאת נותנת לאתר הזה , אני לפעמים מחכה בקוצר רוח לתנונות, רעיונות שלך לגבי הפעלות ויצירה וגם משתמשת בהן וקוצרת שבחים רבים אז המון תודה לך. ועוד בקשה קראתי בעבר שהכנת כדורים מסבוןותליתם אותם לקבלת ריח האם אפשר בבקשה לקבל את אופן ההכנה? תודה עינתי

אלהלה

New member
כדורי סבון

אז הכנו אבל האמת ממש לא מומלץ
הם מתפוררים ולא שווה המאמץ ואם את בכל זאת רוצה אז. מגרדים את הסבון על פומפיה גסה. מערבבים עם מעט מים חמים עד שנוצר כמו בצק וצרים צורות. אפשר להשחיל מיד על חוט עם מחט. ולייבש עד שמתקשה בחזרה. אנחנו אפילו הוספנו צבעי מאכל לסבונים ויצאו אמנם צבעוניים אבל... אני לא אכין יותר
שיקנו סבונים ריחניים מוכנים.

ganenet55

New member
יש טופס מיוחד שמחתימים הורים...

3. ארגון ומינהל 3.6 טכנולוגיית המידע ומחשוב 3.6-3 שמירה על הפרטיות באתרי האינטרנט הבית-ספריים חוזר מנכ"ל סג/ 7 (א), אדר א' התשס"ג - מרס 2003 טופס הסכמת הורה לכלול בן/בת בפעילויות אתר האינטרנט שהמוסד מקים/יקים לכבוד הורי התלמיד/ה _______________ הנדון: קבלת הסכמתכם להכללת בנך/בתך בפעילויות אתר האינטרנט שמוסדנו הקים/יקים כתובת האתר היא: ___________________________________________ האתר נבנה/ייבנה לצורך המטרות האלה: ____________________________________________________ ____________________________________________________ ____________________________________________________ ____________________________________________________ באתר כללים/ייכללו התכנים האלה: ____________________________________________________ ____________________________________________________ ____________________________________________________ ____________________________________________________ בהתאם להוראות של משרד החינוך לא יכללו באתר כתובות המגורים של התלמידים, מספרי טלפון או מידע רגיש לגבי תלמידים על צנעת אישיותם, אודות משפחתם ומצבם הכלכלי או ציונים והערכות לימודיות. ברצוננו לשלב את הנשאים הבאים בפעילויות האתר: א. רישום שמות תלמידים ב. כתובות הדוא"ל של התלמידים ג. הצגת תמונות קבוצתיות של התלמידים ללא ציון שמותיהם ד. שימוש בקולות תלמידים ה. שיתוף תלמידים בפורומים ו. פרסום חיבורים או הבעת דעות של תלמידים. כדי לכלול את בנכם/בתכם בפעילויות הנ"ל עלינו לקבל את הסכמתכם המפורשת לכך. נא מלאו את הטופס הרצ"ב, אשרו אותו בחתימתכם ושלחוהו לבית הספר. אם תשנו בעתיד את דעתכם ותרצו לחזור בכם לגבי הפעילויות המופיעות בטופס, כולן או חלקן, תוכלו לפנות אלינו בכתב, ונמלא את בקשתכם. בכבוד רב, תאריך: ________________ חתימת המנהל/ת: ___________________

ganenet55

New member
עוד טופס

3. ארגון ומינהל 3.6 טכנולוגיית המידע ומחשוב 3.6-3 שמירה על הפרטיות באתרי האינטרנט הבית-ספריים חוזר מנכ"ל סג/ 7 (א), אדר א' התשס"ג - מרס 2003 טופס הסכמת ההורה והתלמיד להשתתף בפעילויות באינטרנט לכבוד המנהל/ת ______________ בית הספר _________________ בתשובה למכתבך מיום ____________ ובכפיפות לאמור בו הריני להביע את הסכמתי לשיתוף בני/בתי ______________ מהגן/מכיתה ______________ בפעילויות האינטרנט האלה: א. רישום שם בני/בתי כן / לא ב. כתובת הדוא"ל (הדואר האלקטרוני) של בני/בתי כן / לא ג. הצגתו/ה בתמונה של בני / בתי, כפיפות לאישור בחתימתי על כל תמונה ותמונה כן /לא ד. שימוש בקול בני / בתי כן / לא תאריך: ______________ שם ההורה: _________________ שם התלמיד: _____________ חתימה: ______________

אלהלה

New member
טופס הסכמה לאינטרנט

תודה לך על הטפסים שצרפת. בתחילת השנה אחרי שהצגתי את אתר הגן העברתי לכל הורה טופס ובו הוא חתם אם הסכים לפרסום תמונת ילדו באתר ובאתרים אחרים. אין פרסום של דוא"ל של אף ילד, אין פרסום כתובות או מספרי טלפון, אין שימוש בקול. וההורים שהסכימו חתמו על הטופס.

למעלה