ירושלים אולקר

ירושלים אולקר

ירושלים הפסידה לאולקר 83:82 .עשר שניות לסיום במצב של שויון 82 איבד בלקוול כדור במרכז המגרש. ירושלים ביצעה עברה ואולקר קבעה מהקו 83:82. המצטיין בירושלים ובמשחק כולו היה קיבו סטיוארט עם 29 נקודות ו-14 כ``ח. לדברי עוזר מאמן אולקר סטיוארט היה בלתי ניתן לעצירה. מצטיין נוסף בשורות ירושלים היה טוני דורסי עם 19 נקודות.

roy_ma

New member
יותר מזה: גם אתמול הוא שיחק, והיה חלש...

אז יום ככה, יום קקה. ובכלל, שישאר אצלכם, אתם גדולים בדיבורים.

הילה*

New member
פעם אחת תגיב כמו בנאדם!

אין בכלל ספק שלקח לו קצת זמן להתאקלם.במשחק הראשון הוא כנראה עדיין לא הסתדר, כל הקבוצה בכלל לא נראתה מספיק טוב. במשחק האימון השני הקבוצה שיחקה כבר טוב מאד ובעיקר קיבו. זה כל-כך שגוי להגיד שקיבו לא יציב. הפועל בפעם הראשונה(והקבוצה רק תלך ותשתפר מעכשיו הוכיחה השנה את היכולת שלה במעשים, זה בדיוק גם מה שקיבו עשה אתמול. אתה כ``כ לא אובייקטיבי שזה מפחיד. זאת קבוצה של דיבורים? שרף הוכיח שהוא עשה בחירות מעולות השנה-בעיקר בנושא קיבו. לזה התכוונתי כשאמרתי שאני סומכת על שרף. שלא יהיה כאן גם ספק-הפסדנו להם כי שרף עשה ניסויים ברוטציה(כץ ששיחק זמן רב הביא לריצה של אולקר של 20:8). תמיד תגיד שאנחנו גרועים\לא שווים\קבוצה של דיבורים וכו`.אתה יודע מה? זה ממש לא מפריע לי.העיקר שהפועל נראים ממש טוב(אם שרף הביקורתי היה מאד מרוצה מהמשחק,מי אנחנו שנגיד אחרת). שום דבר שתגיד לא ישנה את זה!

boca

New member
אני חוזר בי...

סאחטיין על ההופעה של קיבו... אחרי שש נקודות ומחצית שלמה על הספסל הוא חוזר עם מוטיבציית שיא וקורע את הגבוהים של אולקר... אפשר רק לאחל שישתפר בקטע של היציבות אה, ועוד משהו- תן גם קצת עבודה לרנקין מתחת לסלים! הבנאדם לא משאיר ריבאונדים לאחרים... איזה אגואיסט! אריאל

למעלה