ירושה ירושה אנירוצה לערוך צוואה אולם אין לי כסף לעורך דין
ע עוד רות דיין-וולפנר New member 19/5/03 #2 תשובה נכתב ע"י son94: ירושה אנירוצה לערוך צוואה אולם אין לי כסף לעורך דין לחץ כדי להרחיב... תשובה ביכולתך לערוך צוואה בכתב יד, יש להקפיד על נוסח נכון וכן על חתימה ותאריך.
תשובה נכתב ע"י son94: ירושה אנירוצה לערוך צוואה אולם אין לי כסף לעורך דין לחץ כדי להרחיב... תשובה ביכולתך לערוך צוואה בכתב יד, יש להקפיד על נוסח נכון וכן על חתימה ותאריך.
S son94 New member 21/5/03 #4 ירושה נכתב ע"י עוד רות דיין-וולפנר: תשובה ביכולתך לערוך צוואה בכתב יד, יש להקפיד על נוסח נכון וכן על חתימה ותאריך. לחץ כדי להרחיב... ירושה תודה על תשובתך אולם האם ישנו מקום בן אוכל לראות העתק לצואה והאם אני צריכה עדים
ירושה נכתב ע"י עוד רות דיין-וולפנר: תשובה ביכולתך לערוך צוואה בכתב יד, יש להקפיד על נוסח נכון וכן על חתימה ותאריך. לחץ כדי להרחיב... ירושה תודה על תשובתך אולם האם ישנו מקום בן אוכל לראות העתק לצואה והאם אני צריכה עדים
ע עוד יוסף פרידמן New member 21/5/03 #5 צוואה בכתב יד אינה מצריכה עדים נכתב ע"י son94: ירושה תודה על תשובתך אולם האם ישנו מקום בן אוכל לראות העתק לצואה והאם אני צריכה עדים לחץ כדי להרחיב... צוואה בכתב יד אינה מצריכה עדים רצוי להפקידה במשרד הרשם לעניני ירושה הקרוב למקום מגורייך ולשמור העתקים אצלך.
צוואה בכתב יד אינה מצריכה עדים נכתב ע"י son94: ירושה תודה על תשובתך אולם האם ישנו מקום בן אוכל לראות העתק לצואה והאם אני צריכה עדים לחץ כדי להרחיב... צוואה בכתב יד אינה מצריכה עדים רצוי להפקידה במשרד הרשם לעניני ירושה הקרוב למקום מגורייך ולשמור העתקים אצלך.
P pikov New member 19/5/03 #3 אתה תותח נכתב ע"י son94: ירושה אנירוצה לערוך צוואה אולם אין לי כסף לעורך דין לחץ כדי להרחיב... אתה תותח איך לך כסף לעו"ד ואתה רוצה לערוך צוואה? מה אתה מתכוון לרשום בה? לחלק את החובות שלך בין היורשים?
אתה תותח נכתב ע"י son94: ירושה אנירוצה לערוך צוואה אולם אין לי כסף לעורך דין לחץ כדי להרחיב... אתה תותח איך לך כסף לעו"ד ואתה רוצה לערוך צוואה? מה אתה מתכוון לרשום בה? לחלק את החובות שלך בין היורשים?