ירושה מ-controls ב-#C

HaRmosh

New member
ירושה מ-controls ב-#C

ירשתי מה-control שנקרא label, והוספתי בתוכו שני משתנים חדשים, שהם מסוג button (גם הוא control של #C), ואותם אני רוצה שהמשתמש יראה בכל פעם שהתווית נראית. אני מציג את ה-label ע"י הפונקציה OnDraw, שדורסת את זאת של הבסיס (אך קוראת לה בסופה) וקוראת ל-()show של שני ה-buttons,אך בכל זאת לא רואים אותם כשהתוכנית רצה, לא משנה מה אני עושה. האם צריך להוסיף אותם כ-controls של ה-form הראשי כדי לראות אותם ? האם אין דרך אחרת טובה יותר לעשות את זה ?

לא ברור לגמרי מה אתה מנסה לעשות

קודם כל, זה Web או forms ? דבר שני, סיבה מיוחדת למה שאתה יורש ישירות מה-Label ןלא בונה UserControl ?

HaRmosh

New member
Forms Control, ואני

יורש מ-Label כי כרגע זה הכי נוח. אני מנסה ליצור Label חדש, שמופיעים ביחד איתו שני כפתורים, שלחיצה על אחד מהם מחליפה (קדימה\אחורה) את הטקסט המוצג בו לאחד ממחרוזות קבועות מראש שמאוחסנות במערך בתוך המחלקה.

gilad g

New member
במקומך,

הייתי משתמש ב-User control - זה מקרה קלאסי. למה יותר נוח לרשת מ-Label?

HaRmosh

New member
אם אני יורש מ-UserControl,

האם תהיה לי את הפונקציונליות של Label ? אני מתכוון שלא אצטרך לרדת עד לרמת הציור של המסגרת, וכו', פשוט אף פעם לא חפרתי לעומק שם, יותר נוח היה להשתמש ש-Label הקיים עד עכשיו - שצץ הקטע עם הכפתורים. האם כשאני יורש מ-UserControl לא תהיה את הבעיה עם הכפתורים ?

gilad g

New member
לא תהיה שום בעיה

הרעיון ב-UserControl הוא שיש לך פקד מסוים שמכיל מספר פקדים אחרים (שמהווים בנים שלו), ואז תוכל להתייחס לאוסף הפקדים האלו כאל פקד אחד. ו... למה שלא תנסה את האפשרות הזאת במקום לשאול האם זה יעבוד?

למעלה