ירוק שים לב...

zipihersko

New member
ירוק שים לב...

קראתי מה שכתבת ואני באמת מסכימה לכל מילה שאתה אומר, אני חדשה פה רק אתמול התחלתי לכתוב, אולי קצת באמת הרסתי אם כל ההודעות שלי ונסחפתי, אבל היו שם כמה הודעות שממש היו חשובות ,אני לא ידועת אם שמת לב או לא שמת לב, ואני פה גם מזכירה אותם, כתבתי על מישהי שרוצה להתאבד זה לא נראה לך מספיק חשוב העינין, רק שתדע שהייתי ממש בלחץ אתמול ועד היום אני בלחץ ומפחדת, ודיברתי על זה אתמול עם כמה וכמה אנשים על זה. דבר שני כתבתי שם הודעה למישהי שאם היא קוראת אז היא יודעת שאני מתכוונת אליה... שרציתי להראות לה כמה אני הטובה והנמחדה והיא זאת שמנסה להיות רעה ולא להתיחס אלי, אבל עזוב ... אם הפורום היה פעם כמו שאתה אומר יפה וכיף להיכנס,אז יאללה בואו נחזיר אותו לקודמו... אני בעד וסליחה שוב מראש, אם כמה מההודעות שלי יצאו מגדרן יום נעים לכולם לימונית

אחותי...אם התכוונת אלי...(מאחר וירוק זו בת...וחסר לך שהיא תדע:) )

אז אני ממש ממש רוצה להבהיר... גם אני חדש פה, וחשבתי שיש אנשים שעושים ``דווקא``... מבלי לחשוב שולחים הודעות מיותרות( וסילחי לי...כך זה היה נראה לי...) אני ממש מתנצל, אני באמת חושב שאין לי זכות דיבור( מיקי,כך אני חש בלב... מה לעשות :) ),וחןץ מזה קראתי את ההודעות הנוכחיות שלך...גם את נשמעת מהטובים... אז יאללה ,לעבודה... מתנצל עמוקות... אוהב... רחוק...

למעלה