ירוק.... צבע החיים!!!!

אוהבתת

New member
ירוק.... צבע החיים!!!!

היי... אני בת 26.... חולה על חיילים....... מתה על אנשי מדים! לא הייתי בצבא כי התחתנתי... אוףףףףףףףףף מתה להיות "דודה "... בצבא! יש מצב???? חפיף.... חולה עלייכם.... גבריםםםםםםםם!!!!!!!! להסניף אתכם... הקיצר אם יש פה חייל.... או מגבניק ...... אז לאט כי יש לי לב חלש..... חחחחחח סתם... חולה לכם על התחת!!!!!!!

PooKiPsiT

New member
זה מסביר.. ../images/Emo3.gif

אם היית משרתת זה היה עובר לך. באחריות. ואם את באמת מחפשת חיילים אז לפני בפורום חיילים משוחררים? יש סבירות יותר גבוהה למצוא אותם בפורום סדירים לא? (יש כאן מילואימניקים לעומת זאת..)

TheWhiteTigris

New member
כמו שהיא אמרה...

פה זה אנשים, שמרוב שראו יותר מידי ירוק בעיניים זה דיי קצת יצא להם מכל החורים...

אוהבתת

New member
צודק... POOKIPSIT

כנראה זה החסך... אוף מקווה שיעבור לי נשיקותתתתתתתתתתתתתת ...אגבמילואימניקים.... חחח יותר טוב!!!! סתם סתם...

שריונר 7

New member
תגידי את שפויה?

אני רואה ירוק בא לי להקיא דברים ירוקים ...... איחס מדים.

NightElf

New member
קצת יצא מהחורים? בא לי להקיא כשאני

רק חושב על הצבא
בההה

אוהבתת

New member
NIGHTELF......... נשמה!

יוווווו נשמה לך יצא... לי אפילו לא נכנס... סתם סתם מאמי ! אגב אחלה שם נאורררר!

NightElf

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif אולי אבל אם

אכן היית משרתת בצבא אז זה היה די נמאס עליך לראות מדים, שלא לדבר על הכיעור הרב שיש בצבא
באזרחות אנשים הרבה יותר אטרקטיביים ויפים, אם זה החלק שמושך אותך בצבא

אוהבתת

New member
שריונר......בוןבון!

כן מאמי אני שפויה... רק טיפה חולה על.... ירוק.... כאילו חיילים מילואימניקים שוטרים.. אנשי מדים כפרותתתת "שריונר" חחח גם ן שם.. למות ממך!!!! נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!

אגב ירוק

קניתי מכנס חדש בצבע זית וגופייה תואמת ואגב סט הלבשה תחתונה צבאי ווווווווווו חולצה קופצון צבאים בסגנון הצבא אמרקאי ושרשרת כסף עם אבן לפיס ירוקה גדולה אבל שיריונר כל אחד וסטיות שלו

שריונר 7

New member
קנית גם ...

קנית גם איזה אפוד תואם יחד עם איזה טיל לאו ? תתחדשי. . . ( אני קניתי טנק מרכבה עם שלט ......)

get well

New member
ירוק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

מאז השיחרור אני לא מסוגלת להתסכל על הצבא הזה שלא לדבר על ללבוש אותו.. ובכלל חיילים....בעעעעעע.. שונאת חיילים.. אנשים מתוסכלים מידי... אין כמו חיילים משוחררים..

למעלה