ירוק ומבולבל

tweeg

New member
1.

ארץ היצור לא משנה בשיט,החלקים הם אותם חלקים,המתכת אותה מתכת הדבר היחיד שמשנה זה המנטליות של העובדים,שנקבעת לפי המעסיק,ולפי הגישה שלו. חברה יכולה לחסוך כסף על עובדים,לא חובה להתפשר על איכות בשביל זה, אם אני משלם לסיני חצי משכורת,כי זה סטנדרטי בארץ שלו,זה אומר שהוא עובד פחות טוב?

מנגר 4

New member
אתם לא צריכים להסכים איתי ../images/Emo13.gif

זו דעתי... דעתכם שונה? בכיף
אני כן רואה בזה יתרון וזה לא רק המנטליות של העובדים...

tweeg

New member
דעות צריכות להתבסס על משהו

אם אתה חושב שיצור בסין לא מראה על איכות,אתה צריך לתת סיבה למה המפעלים/עובדים בסין שונה במשהו כמובן שאתה יכול להחזיק באיזה דעה שבא לך אבל אם אין לך סיבה,אז זה סתם דעה קדומה

מנגר 4

New member
אין בעיה...

הסיני יסכים לעבוד גם 24 שעות ברצף בשביל עוד גרוש וחצי..... תנסה לחשוב מה קורה לבנאדם שמרכיב מכשירים במשך 20 שעות ברצף.... הסיני גם ישתדל לתקתק עבודה בקצב מהיר ככל האפשר... .שוב... זה יגרום לו להרוויח יותר כסף. זה בעיקר קשור למנטליות של האנשים.... זה יכול להראות לך קצת מופרך.. אבל אני מאמין בזה.

tweeg

New member
הביאו קלישונים!הביאו לפידים!

מפלצת ההודעות מסתובבת חופשית! שיחזור: הסיני יודע שאם הוא יעבוד הרבה,הוא יעשה טעויות ואם הוא יעשה טעויות הוא יפוטר,ככה זה שיש סינים כחול על שפת הים. הסיני עובד לפי שעות לא לפי כמות,והוא לא יעשה שטויות עם מכשירים שעולים יותר מהשכר החודשי שלו. בקיצור,עם חברה רצינית,בקרת איכות,בוסים טובים,אין בעיה לייצר בסין. הכל תלוי בחברה.

יאיר B

New member
שלוש הערות:

1. מחיר זה דבר שחברה קובעת. לפעמים יש לו הצדקה (כיסוי עלויות פיתוח/חומרים יחודיים) ולפעמים עושים את זה רק כדי למצב אותו כיוקרתי (אני לא יודע מה קורה במקרה של האיפוד בגלל ההשקעה הגדולה בתכנון הממשק שלו). 2. ארץ היצור - יש לי F2 ורשום עליו בקטן מאוד מאחורה Made in Chaina. מצד שני, אני יודע שאת ה-I7 אכן מיצרים בקוריאה. לא יודע מה קורה עם שאר הדגמים. 3. לנאנו יש יתרון אחד על ה-I7: ממשק המשתמש שלו. הגלגלת היא רעיון גאוני (וגם הממשק הפנימי עצמו, מאוד קל ונוח לשימוש).

מנגר 4

New member
...........

1. בוא נסתכל על השורה התחתונה... עלות אל מול תועלת. גם אם באמת האייפוד יקר כדי לכסות עלויות פיתוח וחומרים ולא כדי למתג אותו כיוקרתי זה עדיין לא הופך אותו למשתלם... 2. על ה I7 של אח שלי (מלפני 8 חודשים) כתוב Made in Korea על הנגן עצמו וגם על הקופסא מאחורה. על הנגן שלי (בן 3 שבועות) Cowon אפילו הגדילו והוסיפו על הקופסא מקדימה מדבקה אדומה שרשום עליה Made in Korea (ובנוסף רשום את זה גם על הנגן וגם על הקופסא מאחורה) כנראה שהם לא יצרו רק בקוריאה מאז ומתמיד והנגנים הישנים שלהם יוצרו בסין. בכל אופן, המגמה שלהם עברה להיות ייצור בקוריאה. אני יודע שה I7 ו ה D2 מיוצרים בקוריאה (וסביר להניח שכל הדגמים החדשים גם כן) 3. ממשק זה עניין סובייקטיבי. כמו שאמרתי אני מרוצה מאוד גם מהממשק של ה I7.

uriler

New member
יאיר, זכותם של אנשים להיות אנטי אפל,

כל עוד הם לא יוצרים את השיוך "אפל חארות = אייפוד גרוע". אתה לא אחד מהאנשים עליהם דיברתי...

למעלה