אני אגיב:
אני לא כותב לגבי כל מה שכתבת, אבל כמה הערות כן יש לי: 1. מה משנה ארץ הייצור לכל הרוחות? זה שנגני מדבקה מיוצרים בסין לא אומר שכל מה שמיוצר שם גרוע. 2. כבל לאייפוד ממש לא דורש "למשכן את הבית". יש לי כבל שנקנה ב 2$ (כולל משלוח לארץ), שעובד מצוין (גם בטעינה וגם בסנכרון). 3. פשטות העלאת השירים - אתה רואה את אייטונס כחיסרון, אני כיתרון. אני לא יודע אם ניסית לעבוד פעם עם התוכנה, אבל רוב אלה שמלעיזים פשוט לא ניסו, ומתנגדים לקונספט. אני עבדתי הרבה בגרירה פשוטה (שני נגני קריאייטיב ונגן אייריבר עוד לפני האייפוד הראשון), ואני מעדיף את אייטונס, בכל מובן. 4. שני יתרונות שאני רואה של הנאנו (ואני בטוח שיש עוד שיסכימו איתי פה בפורום): א. ממשק - אין מה לעשות, הממשק של אפל גאוני בידידותיות שלו (ויעידו יותר מאדם אחד שאני מכיר שניסו נגנים אחרים ולא הסתדרו, עד בוא האייפוד, כולל אמא שלי). ב. יתרון שאולי אתה לא מודע אליו - מכל אייפוד בעל חיבור dock connector ניתן להוציא אודיו כ Line Out, משמע - עוקף את המגבר המובנה באייפוד. דבר זה מאפשר להתחבר למגברים או התקנים אחרים ולספק איכות סאונד טובה יותר. למיטב ידיעתי - זה לא קיים ב I7 או בנגנים אחרים בקטגוריה, לפחות לא באופן מובנה