ירוק, גם בשבילך

ירוק, גם בשבילך

ראיתי באחד מעיתוני השבת כתבה על ``משמרות הצניעות`` שנכנסים לצ`אטים ומחפשים שם חבר`ה ומטפלים בהם מכיוון שאני לא הצלחתי לצרף את הקובץ הסרוק לפורום אז תחפשו את הכתבה לבד אבל בכל אופן מספר שם אדם אחד שנכנס לצ`אטים ב``שליחות`` הרבנים מאתר חבר`ה מוציא מהם את הפרטים האישיים שלהם ומעביר את זה לוועדת רבנים ש``יטפלו`` בהם האם יש בזה אי זה שהוא צידוק? יש להם זכות מוסרית? יש בכלל זכות קיום ל``משמרות הצניעות`` האלו? וכו` וכו`

שיינדי

New member
אז ככה ...

בס``ד א - צריך בדחיפות להשמיד את המשמרת שיושבת שם ללא צורך. ב - טמבל מי שמוסר פרטים אישיים על עצמו. ג - למי שיש איתם בעיה (באמת) שיפנה אליי.אני מכירה את את הראש. ד - יעזור אם נגיד שהם מיותרים?? ה - בוקר טוב ! רק עכשיו אתה יודע על מעלליהם ? ולסיום ברוח טובה,מי שלא חרדי אין מה לפחד.

ברכי

New member
ד``ר, מה לך מירוק???

בס``ד ד``ר ! ממתי ירוק אחראית ל ``משמרות הצניעות``??? ומה לירוק ( מבנות ישראל הכשרות... ) עם עתוני סוף שבוע??? אומרים, שמורה לילדים קטנים מושפעים, לפעמים, בשכלם מהטף.... האם כלל זה חל גם על הד``ר??? :))) באיזה סוג חולים מטפל הד``ר????.

אופס

היה לי מירוק דווקא כי פשוט חשבתי שהיא זו שתוכל לפתח נושא כל שהוא ולהתייחס אליו בצורה רצינית אבל.....

כן, קרוס יקירי...

אז בוא אני אסביר לך כלל אחד מאז היותי יו``ר משמה``צ (לא רע). הם תרים בעיקר אחרי בחורים בלונדינים, שלא מבינים שלא הכל טמון בבלונד. ולא כל בלונד נראה טוב... כשהם מוצאים אותם, הם לא נשארים בחיים הרבה זמן... אגב, שמעת על הצבע החדש לשיער של קרם קולור? מומלץ...

נון בת

New member
ירוקקקקקקקק......!

את חולה, וגם אני..... עליך! הלוואי שלא תמצא לך תרופה 8-p

התמ-ים

New member
זה באמת מסביר כמה דברים בצ`אט ...

יש להם קשר לכל אלה שנכנסים ושואלים שאלות תמימות לכאורה, בסגנון: ``יש פה חרדי?`` או ``יש פה חרדית?`` ? לכל החרדים ממשה``צ - תיזהרו משאלות תמימות כאלו ... יום טוב ובשורות טובות לכולם

למעלה