ירוק אבל מנוסה

לנסלוט55

New member
ירוק אבל מנוסה

היא היתה סוכנת נסיעות.לא ראיתי אותה פנים אל פנים, ההיכרות היתה טלפונית בלבד. המרחק בין משרד הנסיעות למשרדי 70 ק"מ. הזמנת כרטיס טיסה, מלונות וכל השאר נעשו מרחוק ואלה הגיעו תמיד בזמן, במעטפה חתומה ע"י שליח. בפעם זו-התנצלתי.הזדקקתי לסדורים מהירים בתוך פחות משבוע.סמכתי עליה ללא עוררין- וכי היתה לי ברירה? היא בחרה עבורי את המלון, הטיסה וכרטיסי הרכבות.לא התאכזבתי-הבחירה היתה טובה. הרגשתי חובה לעצמי להביע את רגשות הערכתי. בנמל התעופה, בחרתי עבורה איסי מיאקי וצעיף משי.בהזדמנות הקרובה שהייתי בכיוון, הגעתי למשרד הנסיעות. זו היתה הפעם הראשונה שבקרתי במקום והראשונה שראיתיה. גילה לא עלה על 28. תמירה ואלגנטית.פניה העגולות והבהירות עטורות שיער שחור עד כתפיה, שפתיה , מלאות אדומות חושניות להפליא נעות מולי, עיניה בירוק עמוק, מביטות ישירות אלי, החסרתי פעימה. הודתי לה על טיפולה המסור. העזתי להציע לה לצאת לארוחת צהרים. להפתעתי הסכימה. רק במסעדה הושטתי לה את השי והיא כמובן אמרה-לא היית צריך.היא הייתה יפיפיה אמיתית. לא יכולתי שלא לאמר לה זאת. היא צחקה בבטחון של מי שמכירה היטב בערכה והודיעה לי כי היא נשואה. גם אני- השבתי. אבל לא זה מה שיעצור אותי.בשפתיה החושניות המשוכות באדום עז, היא הזמינה אותי לביתה לקפה בערב. עד היום אני חש ברטט בשפולי בטני לכשהציעה לי בלוי בשלישיה. הופתעתי לגמרי. תחושת הריגוש דגדגה בגרוני. נעתקו לי המילים. אלף מחשבות חלפו בראשי. היא חייכה בשקט לשונה חולפת בחושניות על שפתיה,ועיניה בתוך עיני מצפות לתשובה. כמו עלי כותרת נתלשים של פרח המרגנית, אני שומע את קול מכריז בתוכי:כן-לא כן-לא,-בסדר יוצאת בת קול סדוקה וחרישית מגרוני. החזרתי אותה למשרד. הבטתי בשעון, כל הצרמוניה לא ערכה יותר מחצי שעה. עד לערב חייבות לחלוף עוד כ- 6 שעות. הפרפרים בבטני, בחזי, בבית הבליעה מטריפים את דעתי. אני לא מרוכז. לא מסוגל לחשוב. אני חייב להכיר כי אכן- שנים שלא חשתי התרגשות שכזו. מה יקרה? ומה עם בעלה? איך יסתדרו הדברים, מה נעשה? איך אוכל להגיד לא? ומה אם מימוש הפנטזיה הצפה במחשבות כמעט כל גבר ואישה טובה לסרטים בלבד? היש דרך מילוט? האם יש באפשרותי לחזור על עקבותי? מה לאמר- שנקראתי באופן דחוף? שהילדים חולים? לא- מה שנקבע אכן יתממש. טוב או לא -אני חייב זאת לעצמי. עוד גולגולת מקורקפת על האבנט. אוונטי-....

איכס, אני שונאת אותך...

טוב, טוב.. לא באמת.. רק מה? ככה משאירים אנשים? עם הלשון בחוץ? יאללה אוונטי, לכתוב.. להמשיך.. עוד.... (סליחה על הלחץ.. אבל אתה התחלת)

לנסלוט55

New member
מנסיונו של ירוק-חלק ב

...השעות לא רצו לחלוף להן. אדי המחשבות מערפלים את מוחי. קטעי סצנות מסרטים רצים מול עיני. אני מנסה למקד את עצמי בכמה מהן- אותן אני רוצה לחוות ולא לוותר. ההתרגשות גואה ככל שהזמן מתקרב. השעה 9 בערב ואני נוסע למקום המפגש. המכונית משייטת אל קרן רחובות לא מוכרים לי, ואני חונה וממתין. מרכב סמוך יוצא גבר ומזמין אותי אל המכונית. שם, במושב הקדמי יושבת סוכנת הנסיעות.הבעל מציג אותה ואת עצמו ואני את עצמי. שיחת תהייה של דקות אחדות ובסופה הסכמה- אני נוסע בעקבותיהם לביתם. מרוב התרגשות אנני זוכר כיצד ולאן הגעתי. הדבר הבא שזכור לי- אנו יושבים בסלון מרווח של בית דירות רב קומתי.אני על הספה הרחבה והזוג על שתי הכורסאות ממולי.אני חש כי התרגשות אינה נחלתי בלבד. על אף נסיונם של הזוג השיחה אינה קולחת בשטף. מילים פה ושם, מעט מידע, רצונות מאוויים, נסיון מיני. הרבה שקט מתוח. הבעל, גבוה, רזה, נאה, מודיע כי הוא הולך להתקלח. האשה מציעה לי שתיה. אני אוחז את כוס המשקה הקר בידי ובתקרובת אינני מסוגל לגעת.אנו מדברים מעט ותוך דקות,חולף הגבר, לבוש בתחתונים לבנים דרך הסלו. האשה מודיעה לי כי היא הולכת להתקלח. אני יושב בוהה והרעד בתוכי גובר. דקות אחדות שאינני מסוגל לדעת כמה היו, חלפועד לרגע בו היא מגיעה עד אלי, עטויה רק בביבי-דול ורוד ושקוף ששדיה העגולים והמוצקים נראים בבירור, מושיטה לעברי מגבת רחצה גדולה ומובילה אותי לחדר האמבטיה. אני מתפשט במהירות, נכנס לאמבט ומכוון את זרם המים המרטיב את גופי בעוצמה. אני מתקרצף ומתקלח כאילו גופי עומד לעבור ביקורת איכות. המגבת מייבשת את כולי עד שאפילו טיפה לא נשארת עלי. גם אני יוצא בתחתוני, דומים יותר לבגד ים מפוספס והולך בעיקבות האור הקלוש, היחיד בדירה המוביל אותי אל המיטה הזוגית. שם, שוכבים על גבם שני בני הזוג ומפנים לי מקום בינם. אני משתדל להכנס למיטה בלי לדרוך על שום גום וכמו בוק נשכב על גבי ללא ניע. תוך שניות קצות אצבעות ידיה הרכות של היפיפיה שחורת השיער, מרחפות על פני חזי השעיר. אני לא זז. שפתיה הרכות ממשיכות בעקבותיהן. אני לא זז. בקושי נושם. הגבר יורד למרגלות המיטה. בעדינות הוא מסיר את תחתוני. אח"כ גם את שלו.שפתי האשה עולות ומנשקות בחום וברכות את שיפתותי.אני מגיב בתשוקה ועוצמה.מנשק אותה ומצמיד את פלג גופה העליון אל חזי.היא ממשיכה לטעום את פי בין שפתיה. אותו דבר קורה למכשיר התענוגות שלי. אך התחושה ממש מוזרה. שפתי גבר אינן דומות לאלו של אישה. גם לא התחושה. אני משתדל למחוק כל דיעה קדומה. מתמסר לתחושות הרגע. מתחבר להנאת המין הצרופה.... (וכדי שלא תגידי שוב איכס-זה לא הסוף- המשך בקרוב)

לנסלוט55

New member
ירוק-חלק ג´

...החלטתי להתמקד בהרגשותי, ולנסות לממש את תכניותיי המוקדמות.גופי נטוי על צידו והיא על גבה,ובלהט נישקתי את צמד שדיה היפייפיים. מרחף בשפתי על פטמותיה עולה לצוארה החלק, סנטרה שפתיה לחייה תנוכי אזניה ובפרץ של תשוקה היא מושכת אותי אליה מחבקת את גופי בחוזקה, גופי פרקדן עליה. אני מרפרף בשפתי על כל גופה ומגיע בין רגליה החלקות. הופתעתי לגלות את ערוותה חלקה כשל ילדה.בחנתי היטב את מקור תשוקתה, מלקק כל פרט חלק וקפל עור, נלהב כנער צעיר ומיוחם. באותו זמן ממש, בעלה מרים את אגנה כלפי מעלה, הופך את גופה כששניינו מתמקדים כל אחד בחור שבחר לעצמו.פיו קרוב מדי לשלי, עד שאני יכול להריח את עשן הסיגריות מנשמתו. אני מקרב את פלג גופי התחתול לכיוונה. ידה מגששת על זכרותי ומובילה אותו אחר כבוד אל בין שפתיה. היא מלקקת אותו ותוך דקה מחצתיתו נבלעה. היא מוציאה אותו, בוחנת היטה ומתפעלת מנוכחותו. שפתיה נוגסות בו כאילו היה קלח תירס. למעלה ולמטה. התחושות נפלאות. ההתרגשות כל כך חזקה עד סדר הדברים לא זכור לי. כל הסצינות מתבלבלות. רק קטעי תמונות בודדות צפות כפלאש בק: שנינו חודרים אליה יחד,אני מלפנים הוא מאחור, אנחנו מתחלפים, היא עליו ואני מנסה להכנס לפתחה האחורי- היא גונחת מכאב, אני נסוג בבהלה, היא מרגיעה אותי ומכניסה את האבר הנפוח בעצמה, אני בין שדיה, והוא מנשק את פיה, הוא מכוון את פיה לכוון הזין שלי, היא מחליקה את קצה לשונה עליו, אני משתאה, גבר גבוה אך אברו קטן,לתדהמתי מוחי אומר לי- "תנסה"! אני מעז להכניס את הזין לפי. משונה, לא נורא אבל ללא שום משמעות. לא עושה לי כלום. עוד נסיון חיים, עברתי גם את זה. בטח לא בן עשרת הגדולים. היא בכריעה, ישבנה מורם באויר, שדיה חפונות בכפות ידי על הסדין, ראשה מוטה על צידו, אני מאחוריה בתוך פתחה הלוהט, לוחש באזנה הימנית "קחי את הזין שלו בפה", היא מקרב את גופו חופנת את אשכיו ומובילה את הזין שלו לתוך פיה, כולו נבלע בו בשניה.-חבל שהיא לא מצליחה להכיל את כל הזין שלי. היא מוצצת אותו ואני גומר פעמיים על שפתיה. בפעם השלישית היא ואני לבד במיטה משתגלים בעוצמות אדירות, גופותינו מפותלים משולבים אחד בתוך השניה. אינני מסוגל לשכוח את עורה השזוף כולו חלק וצונן ואם זאת לוהט וסוער. אני קולט את הבחור בקצה החדר על כורסא מבין ומאונן. אני גומר בפעם השלישית, נאנח בשקט והפעם בתוכה. כשאני נופל מגופה על צידי, הוא חודר אליה מיד מאחור. מספר תנועות חזקות קצובות ותוך גניחות קולניות עמוקות הוא גומר במהירות בתוכה. הריגוש בילבל אותי לחלוטין, להפתעתי אני מרגיש תחושות משונות כלפי הבחור. רגש של קרבה וחיבה עמוקים. אני מנסה לתקשר איתה, והיא מפנה אותי לבעלה. קבענו מפגש נוסף. הפעם השניה היתה יותר מתוכננת ברורה ומעט מוכרת. בפעם הקודמת היינו למעלה משלוש שעות.עכשיו יש לנו קצת יותר משעה.בזו הפעם הם ממהרים לצאת לחתונה. הגבר מותיר אותי עם זוגתו והולך להתארגן. אני מרגיש מטופש. הבחורה נהנית , מתרגשת איתי, משתפת פעולה, יוזמת, מעניקה, אבל מעוניינת בי כצלע שלישית בלבד. אני עדין מנסה ליצור קשר אישי ונתקל במחסום בלתי עביר. לא נפגשנו יותר. מאז גם אין לי סוכנות נסיעות קבועה. החוויה היתה עצומה ואינני מצטער ולו גם על דקה אחת בודדת ממה שהיה. ואולי רק על שני דברים: האחד שהקשר עמה נותק ללא שוב, והשני שכמה ממחשבותי ומאוויי לא הצלחתי להגשים.

למעלה