ירוקים בכפר

environment

New member
ירוקים בכפר

אני מצרפת כתובת לסרט מקסים של 20 דק' שמסביר בבהירות רבה את הקשר בין צרכנות ואיכות הסביבה http://www.storyofstuff.com/ בואו נעשה גם אנחנו משהו בנושא!!!! נחשוב על פתרונות אמיתיים לצמצום ההשפעה הדורסנית של הסביבה מי מצטרף לפורום חשיבה ולמידה???

אני בעניין (כמו שאת יודעת...)

אבל צריך לחשוב על פורמט. סתם לשבת ולדבר בלי פוקוס זה לא בדיוק זה. אולי זה באמת צריך להיות סביב למידה של הנושא, ואז לא רק המשוגעים לדבר יבואו אלא כל מי שמתעניין. אני חושבת על זה הרבה, מקווה שיתבשל לי איזה רעיון... המחשבה שלי היתה שאם וכאשר (טל!!! אני מנג'זת!!) ייפתח מרכז מיחזור, יהיה אפשר לעשות שם פגישות סביב העבודה של המיון. מעניין גם ליצור קשר עם בית הספר בעניין - ממה שאני רואה בדף המידע של היום, יש שם ניצני מחשבה ועשיה בתחום.

רותי777ח

New member
בעית הקמה של מרכז המחזור

הבעיה היא בעיה בטחונית. ההצעה כרגע היא למקם את מרכז המחזור במקלט וישנה התנגדות מצד גורמי בטחון לשימוש במקלטים לצרכים כאלה ואחרים. אז ברגע שנוכל לסיים ללבן את הסוגיה ונחליט האם לאפשר קיום המרכז במקלט או לא ואם לא אז איפה כן - הנושא ייחכה. ייחכה, אבל לא יישכח אגב, טל בחופש השבוע אז אנא נאזר כונו בסבלנות על מנת שדברים יזוזו... רותי

למעלה