ירון!

avigal23

New member
ליאורה צודקת עניתי לה לשאלה האחרונה

וכשהופיע עמוד הפורום השירשור נעלם.... זה לא פייר!!! אבל בלי כוונה אז סלחנו....

השרשור נמחק בכוונה

לאחר שקיבלתי ביום שישי אחה"צ טלפון בהול מיענקל´ה לוי. בדיווחו מה"גבעה" במשמר השרון הוא שוב כתב משהו שלא היה צריך לכתוב. ובכן מה לא עושים עבור חבר המבקש כל כך יפה??? מחקתי את כל השרשור לאחר שהוא הבטיח שיעלה את מה שכתב מחדש בלי הקטע הבעייתי וגם ימסור התנצלות והסבר בשמי. חיפשתי בדבריו הסבר, אך לא קראתי את מה שכתב שוב עד הסוף. והנה זהו ההסבר ועם הנפגעים הסליחה.

ירון - תודה ואני אוסיף

בקשתי מירון להוריד את המכתב שלי - דחוף, כדי לא להביך חברים מהפורום , ואני מודה לו מאוד - על כך. בנוסף , כתבתי לחברים הנוגעים בדבר , במסר אישי. אחרי שפרסמתי את מכתבי , עם תיקונים - חשבתי שזה מספיק. עכשו נוכחתי , שעלי להוסיף הסבר. הבעיה של השירשורים - אם מורידים את הקטע הנדון בראש השירשור - חייבים להוריד את כל השירשורים הנוגעים בדבר. הסליחה עם החברים. ובעיקר עם אלה שהשירשור היה חשוב להם מאוד. אשמח אם הם יחזרו ויכתבו את תגובתם. אנא קבלו זאת בהבנה. ירון עשה את המיטב, כדי למנוע אי נעימות. בצדק !!!! תודה יענקלה לוי

avigal23

New member
יענקלה,סלחנו לירון!

אמנם בדיוק באותו זמן כתבתי תגובה קצת ארוכה אבל לא נורא....מי שירצה לקרוא זאת ובמיוחד כי זה היה מופנה לליאורה(אבל כבר ענו בפורום על זה)יוכל להכנס לכרטיס האישי שלי ולראות מה שלא מודגש בכחול בטח אחד מהם היה קשור לשרשור.... נ.ב-סוף סוף הכרנו אתמול...

nilll

New member
אנטי מחיקון

האם לא יותר הגיוני ומתחשב לקרוא את הכתוב כמה פעמים, למחוק ולערוך לפני ששולחים ובכך למנוע מבוכות פגיעות והסרת שרשורים? באותה הזדמנות ניתן גם לתקן שגיאות כתיב פליטות מקלדת שיחסכו תגובות עוקצניות ,העלבויות, השכנות שלום והתנצלויות.

למעלה