ירון לונדון

טיטוס 66

New member
ירון לונדון../images/Emo109.gif

נדמה לפעמים שירון לונדון עומד להתפוצץ מרוב פלצנות!את הגיגיו השמאלניים הוא משחיל בתוך הגשת תכניותיו,ובכתבות לעיתונים.הוא בעל דעה כנגד החיסולים ומסביר בניחוח ריחני את הפלצנות שיוצאת מפיו ביחד עם הרוק שנפלט לו,מדוע בדיוק הוא חזר למסך,איני יודע,אבל להזכירכם כי הוא השפיל את נסים סרוסי בזמנו לגבי השירה המזרחית!,אז מה נעשה ירון לונדון?נחכה למתאבד ונתפוס אותו בתוך מרכז קניות הומה?רשע,פלצן!!!

כמה בורות נודפת מהודעתך

מהי פלצנות? האם, ותקן אותי אם אני טועה, משמעה "שמאלנות" (מה שזה לא יאמר?) רק דמגוג ימני-פאשיסטי ידבר כמוך, או לחילופין ילד בן 14 שלא יודע מהחיים שלא (נו אופנס לבני ה14). סוזן

Fernanditos

New member
טיטוס היה הקיסר הרומאי...

שהחריב את ירושלים בשנת 70 לספירה, ולפיכך היה אנטישמי. פשוט בושה שאתה מזדהה בשם שלו.

טיטוס 66

New member
תראו מי שמדבר

לפחות השם שלי בעברית,אם אני לא טועה גם השם שלך לא לקוח מהתורה ולא בשפת התורה,תמשיך להסתכל בסדרות הנבובות ותשתוק!

Fernanditos

New member
אני ברמה גבוהה פי 1000 מעליך ../images/Emo70.gif

ואם לא תירגע, אורה שיעיפו אותך מהפורום הזה

MARMELAD

New member
אהבל יקר

הלוואי שאחוז אחד מעם ישראל היה חכם, שנון ומעמיק כמו ירון לונדון. ואתה, גם אם תהיה חכם כמו לאה גלובוס זה כבר יתרון. רשע? פלצן? חחחחחחח הצחקת אותי.

ביצוצר

New member
חכם לטעמך!

ירון לונדון חכם לטעמך!אתה תומך בדעותיו ואוטומטית הוא חכם בעיניך,בעיני הוא הישראלי ששונא את עמו וארצו!משחק אותה הומני וסבלן!!

tvguy

New member
לונדון - מפותל ומתוסבך

אני נוטה להסכים עם מקטרגיו לא ניתן לזלזל באינטילגנציה שלו אבל חובה עלינו לזלזל בנפיחות שלו הבן אגם מדבר גבוהה, גבוהה במין אינטונציה אליטיסטית שמזלזלת קודם כל בעצמו בן אדם שמדבר בפאתוס כל כך גבוהה מתייחס לעצמו ברצינות גבוהה מידי ואם זה מה שעושה לו את זה לא נותר לי אלא לשלוח אותו לפסיכיאטר

למעלה