ירון זליכא

ירון זליכא

כל מי שקצת מרפרף בעיתונים, גולש באינטרנט וצופה בטלויזיה יכול להבחין שדבר מה פגום בהתנהלותו של ירון זליכא. ירון זליכא מתנהל ומתנהג כפוליטקאי מיומן ומשופשף וגם אם מאוד מתאמצים קשה למצוא בו אינטגרטי מקצועי ו/או אישי. הנושאים שהועלו בפורום חמורים ביותר וזקוקים לבדיקה דחופה ומיידית, לא יתכן שהתנועה לאיכות השלטון תצא להגנתו של אדם מושחת בעליל. אינני מבינה מדוע דובר התנועה טרם העביר תגובה לדברים החמורים שמועלים בפורום??? יש לחקור את הנושא ולרדת מיד לשורש העניין ולחשוף את פרצופו האמיתי של זליכא במקום לצאת להגנתו. אני חברה בתנועה מזה מס' שנים ומצער אותי לחשוב שיתכן שהתנועה תיתן ידה לאדם כזה.

את פוליטרוקית של SMALLמארט ?

אכן,מינוי של נתניהו,איש מבריק,ישר,לא מתכופף בפני הרשות. מאד מפריע לSMALLמארט.

tal5555

New member
אכן הנושאים שהועלו נגד זליכה חמורים

התנועה יצאה להגנתו של זליכה עוד לפני שהוצגו הנושאים החמורים. סביר להניח, שהתנועה תשנה את החלטתה בעניין. שבת שלום

yigalmel

New member
ירון זליכא

אין אלא להצטרף לדבריה של יפעת אשר כל מילה שלה חזקה כסלע מן הראוי שתנועה המכבדת את עצמה לא תיתן לאדם להתנהג בכוחניות ולנהל מדינה שלמה יש לעצור התנהלות זאת ומיד

nilb9

New member
ירון זליכה - תומכת בהודעתה של יפעת

גם אני חברה בתנועה שנים רבות, ובקשתי היא שיבדקו את הפרטים הקשים המוצגים באתר, נגד החשב הכללי מר ירון זליכה. הרי לא יעלה על הדעת, אם יתברר שהדברים החמורים שהוצגו בפורום יהיו נכונים, כי, זליכה יקבל חסות מהתנועה וממבקר המדינה. ברצוני לציין כי: בדרך כלל אני רק קוראת את ההודעות בפורום, אולם, חומרת הנושאים המוצגים, הביאו אותי לידי כתיבת תגובה זו, מתוך מטרה: שהנושא ייחקר והתנועה תפרסם את הממצאים. הרי חייב להיות שמישהו פעל בצורה לא תקינה או המפרסמים באתר או ירון זליכה. נילי חברת התנועה למען איכות השלטון בישראל

למעלה