ירון אנוש ב 103FM

alpha80

New member
ירון אנוש ב 103FM

ביום שישי בין השעות 3 ל 5 אחה"צ, שעתיים אישיות לקראת השבת, המוסיקה, האנשים, הסיפורים והטעמים מכאן וגם מיוון.

רדיו ללא הפסקה ממש נהפכה ל...

לספין-אוף של קול ישראל. השדרנים המצליחים של קול ישראל שפוטרו מסיבות שונות עוברים ל- 103FM... יפה מאוד! אפשר לדעת מה משודר נכון להיום בשעות הללו בתחנה?

alpha80

New member
נכון להיום

זו התכנית של טלי ליפקין שחק שפשוט עוברת שעתיים קדימה, והיא תשודר אחרי ירון אנוש, בין 5 ל 7 בערב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נפלא. אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה.

dudube

New member
לא יודע....

בשבילי לשמוע את ירון אנוש ברשת ב' זה לא כמו לשמוע אותו ב103 , ומה עם הפינה עם ירון דקל? .

מקווה שגם הוא יערוק,

למרות שהדבר יכול לסבך אותו בשל עיסוקיו האחרים ברשות, והיחס לאנוש מצידה. בתכנית ברשת ב' יש מעט מאוד פרסומות (2 הפסקות קצרות במחצית ובסיום השעה). האם זהו גם מינון הפרסומות ב103 בשעות אלו? התכנית האחרונה היתה אמורה להיות משודרת בשבוע שעבר ובוטלה בשל האירועים בסיני. בלוח השידורים של רשת ב' כתוב שהשבוע תשודר התכנית. האם זו טעות?

ludin102

New member
איזה באסה../images/Emo7.gif

לא חס וחלילה על זה שירון אנוש יישדר ב- 103FM , הבאסה היא על השעות הקדושות 17-19 שהיו מוקדשות לשירים העיבריים הנפלאים של 103FM. כל הקילומטרים שאני מרביץ בימי שישי אחה"צ היו מלווים עם 103FM. אני פונה מעל במה זו לראשי 103FM אם הם יכולים לשנות את השעות של תכניתה של טלי ליפקין שחק??? אפשר בשקט לשדר אותה בימי שבת בין השעות 19:00 - 21:00 או לחילופין בין השעות 09:00 - 11:00 בבוקר שבת. אשמח לקבל תגובות בעד או נגד ואפילו תגובה מ- 103FM תודה.

אין ספק שזה יהיה חסר...

אבל רדיו ללא-הפסקה היא תחנת רדיו "מדברת". פטפטנית... מדוע שרשת ג' לא יקחו יוזמה וישדרו מוזיקה עברית שקטה ונעימה-לאוזן, במתכונת הנוכחית של רדיו ללא-הפסקה, בשעות הללו?

למעלה