ירדן..

craving brian

New member
ירדן..

תעשי טובה, תמחקי את השירשור הריב הדפוק הזה.. אני סתם מתעצבנת כשאני נכנסת לכאן....

למה כי

את יודעת שאני צודקת?? אני לא מתעצבנת יותר.. אני רק שומעת את Written In The Stars והכללללל עובר! איזה שיר מדהיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והחלק השני של ההודעה לא היה מופנה אלייך שני.... אני לא יכולה להיות נחמדה אלייך....!

craving brian

New member
חח!!!! קרעת אותי!!!

את??? צודקת??? חחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתעצבנת כי את ילדה מעצבנת!!!! את כמו ילדה קטנה!!

אני אולי כמו ילדה קטנה

אבל לפחות אני יודעת לסלוח! וחוץ מזה זה בכונה... זה הכי כיף לדעתי להיות כמו ילדה קטנה... אני מתנהגת איך שבא לי גם.. ואת לא תכתיבי לי איך להתנהג.. מצטערת להגיד לך אבל את לא מלכה כמו שאת חושבת!

craving brian

New member
אני לא חושבת שאני מלכה.

את לא מכירה אותי, ואין לי כוונה שתכירי אותי, אז פשוט תצטרכי להאמין לי- שאני ממש לא חושבת שאני מלכה! נראה לי שאת חושבת שאת נסיכה מפונקת או משהו! תתחילי להתבגר!

GlitterKitten

New member
אממממממ

היה טוב אם הייתי יודעת איך עושים את זה......אני ל בנתיים....חחחח

atomicboy

New member
טוב?! דיי, אל תריבו נשמות! חייבים ל

להשאר יחד! :) ככה ----------------------->>>

noy love shane

New member
נכון!!!

וגם ככה

איתה?!

בלתי אפשרי! שני תגידי מה שאת רוצה ותעשי מה שאת רוצה כל עוד זה לא עלי או קשור אלי או למה שאני עושה! בכלל אל תתקרבי אלי! את כבר מגעילה אותי מרוב שאת מטומטמת!

craving brian

New member
אויש, את חייבת למתוח את זה?!

תפסיקי להגיב כבר להודעות שלי ותני לריב הדוחה הזה להיעלם כבר! שאני יישכח ממך כבר! למה למתוח את זה כמו מסטיק?? ואני לא ירד *שוב* לרמה שלך, ואני לא ירד עלייך, או ייקלל אותך. אז כל מה שיש לי להגיד לך זה ביי!

craving brian

New member
היית חייבת, נכון?!

"ויש לך טעות קטנה.. ה לא "לרדת לרמה שלי" זה לעלות! " אז זהו, שאת טועה!! לכי לעזעזל!!

למעלה