יקר?

יקר?

מכיון שאני קונה בית בפרוייקט יש מחיר קבוע+ שידרוגים. בית בסיסי 1000000 (בשומרון) לא כולל ארונות מטבח, וכלים סנטרים די פשוטים. סך כל חישוב השידרוגים והתוספות אני מניחה שאגיע ל1300000 ש"ח. מתוכם מחיר מגרש אצלינו: 200000 , ז"א שהבית (170 מ"ר) מחירו בערך: 110000 (כמעט 6500 למ"ר) נאמר לי שזה יוצא יקר. האם זה נכון? האם בקניית מגרש ובניה לבד, בחישוב הכללי יצא לי פחות???? אנא, קבעתי לחתום את החוזה ולהתחיל בתשלום 1 ביום חמישי. עד אז אני חייבת להיות שלמה עם עצמי שאני עושה את הדבר הנכון.

mister500

New member
זה כמו ....

להניח מרכב של מרצדס על שילדה של פונטו. אם המגרש שווה 200.000 ש"ח ( זול , יש מגרשים נוספים למכירה שם ? ) אז המ"ר לבנייה הוא כמו איזור יוקרתי בלב הארץ. כמובן שזאת דעתי האישית .ואין כאן כדי לייעץ אם כדאי או לא כדאי את זה אשאיר למומחים ממני.

יקר

כן זה יקר וכפי הנראה תוכלי להוזיל את המחיר אם תבני לבד. אז מה?? האם זה ישנה את החלטתך? האם את יכולה לפנות זמן לבניה עצמית?? האם יש לך את היכולת לבנות לבד? להתעסק עם בעלי מקצוע? להתמקח? ואיפה בן זוגך בכל הסיפור? אם רוב התשובות הן לא, לכי על העיסקה, הרי זה לא נולד אתמול אם עוד יומיים את חותמת עסקה.. אני מקווה שבדקתם טוב טוב מי המוכר, מי הקבלן, מי היזם, המגרש נראה לכם?? וכו' וכו'.. את צריכה בעיקר תמיכה נפשית, משפחתית וכו' כדי להיות שלמה עם עצמך ועם ההחלטה. אל תסתמכי על עצות הפורום ותשני או תקבלי על בסיס זה את אחת ההחלטות החשובות בחיים.

בינא

Member
שאלה להבנה שלי...איפה בשומרון?

200,000 ש"ח בשומרון? יש באר נפט מתחת לבית? או אולי זהב? נוף שמימי? אליהו עלה משם לשמים? ואם בשומרון, למה עלויות הבניה כמו בת"א? יש שם פקקים בשומרון הזה?

mister500

New member
בינא בחייך...חצי דונם בשומרון../images/Emo3.gif

200.000 ש"ח זה יקר ??? בוא לבנימינה 1.500.000 ש"ח לחצי דונם.( ואין להשיג) ..כמה בארות נפט יש שם ? מה שמוזר שעלות הבנייה אצלנו נמוכה בהרבה מהעלות שהגברת למעלה ציינה.

isi5

New member
היי מיסטר

בכפר אורנים שזה טאבו ירדני נימכר מגרש לפני כחצי שנה , חצי דונם ב1300000 . אבל ...נוף עד הים . גבוה ויפה .

mister500

New member
ולכן...

200.000 ש"ח לחצי דונם ( בהנחה שזה חצי דונם) זה באמת זול.

באפל

New member
יקר

תעשי חיפוש על בתי "אמנה" - במקומות שונים בשומרון להערכתי הם זולים בהרבה (בית של 120 מ"ר ממה שאמרו לי עולה 670,000 ש"ח כולל המגרש כשהמגרש באזור שלנו לכאלה שאינם "בנים ממשיכים" = 125,000 ש"ח...)

למעלה