יקרים שלי

יקרים שלי../images/Emo24.gif

אז הנה אני,חוזרת אליכם בפול טיים ג'וב
בריאה ולא יכולה להתחיל בחזרה לנהל
עבר על הבריאות שלי הרבה במהלך החודש האחרון,והחלטתי לשתף אתכם,כדי שתבינו שלא סתם נעלמתי לכם מהעיניים. לפני בערך חודש היו לי כאבים נוראיים בגב,סחרחורות ובחילות. במהלך השנה האחרונה הייתה לי בליטה בגב,שבתקופה האחרונה הלכה והשחירה. נבהלתי והלכתי לבדיקות והרופאים אמרו שאלו סממנים לגידול בגב. ממש פחדתי. לא הפסקתי לעבור בדיקות וצילומים,כדי לוודא שבאמת אין לי גידול שיתפתח לסרטן. במשך כל הזמן הזה הייתי מותשת מהבדיקות ובכלל לא התקרבתי למחשב,מה גם שממש פחדתי מכל העניין והייתי לחוצה ועייפה מאד. בשבוע שעבר הרגשתי קצת יותר טוב והדלקתי את המחשב,קראתי תגובות שחיממו לי את הלב ותגובות ש..קיררו אותו..על כך שאני כן\לא נמצאת כאן רק בשביל התואר וכן\לא חולה וכן\לא רוצה לפרוש. והדבר גרם לי לרצות להתחזק רק כדי להוכיח שאני אוהבת את הפורום הזה ואתן את נשמתי בשבילו ובאמת הרגשתי יותר טוב במשך השבוע שחלף. בשבוע שעבר,למזלי,התקשרו מבית החולים להודיע שזה סתם גוש לא מזיק ושיסירו לי אותו בניתוח פשוט במהלך השבוע. והיום אני בבית,אחרי הכל,קצת מותשת אבל כבר מרגישה יותר טוב,מבחינה נפשית. אז במהלך השבוע אני אהיה איתכם. אני מקוה שהבנתם את גודל הבעיה. לא צריך שום מנהל זמני ושום מחליף. אני כאן כדי להשאר.

LittleFairy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ברוכה השבה, אני ממש שמחה בשבילך
בהצלחה בהמשך ותרגישי הכי טוב שאפשר
נועה

../images/Emo24.gif ענקיייי

יאא אני כל כך שמחה שחזרתת...!!! היית חסרה המוןןןן..=) אני שמחה שבסוף הגידול הזה הוא לא משו חמור! בקיצור תמשיכי להרגיש טובב..!!

../images/Emo24.gif

תרגישי טוב נשמה!!!! אני מאוד אבל מאוד שמחה שזה סתם גידול רגיל ולא משהו חמור!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תרגישי טוב מאמיי!!! שמחה שזה לא גידולל!!! אוהבת אותך ושמחה מאוד שחזרת...שיר~!

Unfabulous

New member
מזל שזה בסוף לא גידול../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב

nufar19

New member
../images/Emo13.gif שמחה כלכךךךךךך בשבילך!

ואווי אני כלכך שמחה בשבילך. מקווה שהכל יהיה בסדר. :] תרגישייי טופפ!

../images/Emo214.gifהעיקר הבריאות../images/Emo57.gif

יהיה טוב
ותמיד תשעני על דברים שעושים לך טוב, לא תמיד מתאכזבים מהם..ולפעמים הם רק עושים אותנו יותר מאושרים

למעלה