Princess Can Rock
New member
יקרים שלי../images/Emo24.gif
אז הנה אני,חוזרת אליכם בפול טיים ג'וב
בריאה ולא יכולה להתחיל בחזרה לנהל
עבר על הבריאות שלי הרבה במהלך החודש האחרון,והחלטתי לשתף אתכם,כדי שתבינו שלא סתם נעלמתי לכם מהעיניים. לפני בערך חודש היו לי כאבים נוראיים בגב,סחרחורות ובחילות. במהלך השנה האחרונה הייתה לי בליטה בגב,שבתקופה האחרונה הלכה והשחירה. נבהלתי והלכתי לבדיקות והרופאים אמרו שאלו סממנים לגידול בגב. ממש פחדתי. לא הפסקתי לעבור בדיקות וצילומים,כדי לוודא שבאמת אין לי גידול שיתפתח לסרטן. במשך כל הזמן הזה הייתי מותשת מהבדיקות ובכלל לא התקרבתי למחשב,מה גם שממש פחדתי מכל העניין והייתי לחוצה ועייפה מאד. בשבוע שעבר הרגשתי קצת יותר טוב והדלקתי את המחשב,קראתי תגובות שחיממו לי את הלב ותגובות ש..קיררו אותו..על כך שאני כן\לא נמצאת כאן רק בשביל התואר וכן\לא חולה וכן\לא רוצה לפרוש. והדבר גרם לי לרצות להתחזק רק כדי להוכיח שאני אוהבת את הפורום הזה ואתן את נשמתי בשבילו ובאמת הרגשתי יותר טוב במשך השבוע שחלף. בשבוע שעבר,למזלי,התקשרו מבית החולים להודיע שזה סתם גוש לא מזיק ושיסירו לי אותו בניתוח פשוט במהלך השבוע. והיום אני בבית,אחרי הכל,קצת מותשת אבל כבר מרגישה יותר טוב,מבחינה נפשית. אז במהלך השבוע אני אהיה איתכם. אני מקוה שהבנתם את גודל הבעיה. לא צריך שום מנהל זמני ושום מחליף. אני כאן כדי להשאר.
אז הנה אני,חוזרת אליכם בפול טיים ג'וב