יקרות

מילי7777

New member
יקרות

עוגי,מאמינקה וחיבוקיתוש, רק שתדעו שבזכותכם עשיתי היום את הצעד הראשון והתקשרתי להדסה עין כרם.
בינתיים השארתי הודעה ומחכה שיחזרו אלי. התקשרתי גם להדסה בתל אביב אבל שם אוכל לקבוע תור רק ל2.9 לפרופ׳ רבל אריאל. זה הרבה מאד זמן עבורי ואין לי בעיה גם לנסוע לירושלים פעם או פעמיים.

תגידו, זה משנה לדעתכם מי הרופא אליו אלך ליעוץ בהדסה?
אני מניחה שכך או כך מדובר באותו מסלול ושבכל פעם רופא תורן אחר מטפל.
אם זה משמעותי אשמח לקבל המלצות לרופא ספציפי

ועוד דבר - אני מאד מעריכה את התמיכה וההכוונה שלכן. כולכן היום אימהות או בדרך לאימהות ועדיין אתן כאן.
זה ממש לא ברור מאליו. לפעמים אנשים בוחרים להתנתק מכל הנושא אחרי שכבר הגיעו למקום אליו שאפו וזה בסדר אבל שתדעו שאתן נותנות הרבה כח, תקווה וחיזוק שבנות כמוני כה זקוקות לו בשלב זה

שיהיה לכן הרבה טוב

ערב שקט

מאחלת לך בהצלחה בצעד החשוב הזה

לדעתי בהחלט משנה מי הרופא שהולכים אליו. לא תמיד הדברים הולכים בקלות וחשוב שתהיה כתובת קבועה ואמינה. מישהו מקצועי שתוכלי להתייעץ איתו. לי מאד חשוב שתהיה גם כימיה טובה עם הרופא. וזה בהחלט לא רופא תורן שמטפל בפונות. את תהיי מטופלת אצל אותו רופא, כל עוד תרצי בכך.
לצערי הרופא שלי כבר לא נמצא בהדסה.

איזה יופי, בהצלחה!

הרופא הוא זה שיכין אותך לתרומה בארץ, הוא יתן לך את הפרוטוקול והוא יקבל את הבדיקות דם וה US שלך. אני לא מכירה את כל הרופאים שם. אני הייתי עם פרופ' סימון והתרשמתי ממנו לטובה למרות שהוא קצת קשוח. אבל הוא היה מקצועי, ישר וחשב בטובתי. שמעתי גם שפרופ' רבל טוב. אני מאמינה שיש עוד טובים שם.
בנסיעה עצמה לברנו כל נסיעה יש תורן אחר שנוסע. לי במקרה יצא שפרופ' סימון היה איתנו גם בברנו וזה היה נחמד. הרופא הישראלי מקבל אותך שם, מסביר לך כמה ביציות וכמה עוברים ובאיזה איכות. משם עוברים לחדר ההחזרה שבו מראים את העוברים על מסך גדול והרופא/ה הצ'כי עושה את ההחזרה. הרופא הישראלי ובן זוגך כמובן נוכחים בחדר.

בהצלחה, ובשורות טובות!

עוגי555

New member
מאוד משמח

ומאוד מאוד משמח אותי שיש לי היכולת להעניק.
זה מקסים שאת מעריכה כל כך.

כן, גם לדעתי זה כן משנה. את בקשר עם הרופא, יש לעיתים שאלות,
תקלות, התקלות... שאלות ותהיות וכל מיני.
לי עזר מאוד רופא קשוב וזמין. היו כמה פלונתרים בדרך
וכשהרגשתי שמישהו דואג לי ועוקב אחריי, זה נסך עליי תחושת בטחון שהייתי כל כך צריכה.
הרופא הזה הוא פרופסור לאופר.

פרופסור ראובינוף מקסים וגם על סימון שמעתי טובות והוא באמת נראה מקסים.
בן מאיר אסף לא בטוחה שהוא מקבל, אבל אם תתקלי בו (לי הוא ביצע החזרה פעמיים)
הוא נהדר.

דרך צלחה

otorita

New member
הצעד הראשון הוא החשוב ביותר

מאחלת לך בהצלחה רבה!

rabbitm

New member
כל מסע מתחיל בצעד אחד קטן

ובשיחת טלפון להדסה.
ברוכה הבאה. ממליצה גם בחום על הדסה עין כרם. אני מטופלת אצל פרופ' רבל. ממליצה, אם כי גם השאר הבנתי שהם טובים מאוד

שיהיה לך בהצלחה ובמהרה!

ESTER52

New member
הדסה עין כרם - פרופסור נרי לאופר

אני מטופלת בהדסה עין כרם - בטיפול הראשון ביצעתי החזרה אצל פרופסור רבל וקצת התאכזבתי מפני שבאמצע ההחזרה הוא פתאום נזכר שיש לי שרירן אינטרומוראלי
שהוא אמור לדעת את זה לפני ההחזרה - כשאני על מיטת הטיפולים באמצע ההחזרה ובלי שום הקדמה הוא שואל אותי - האם את יודעת שיש לך שרירן אינטרמוראלי? וכשעניתי לו כן,
הוא אמר לי שזה יכול להיות בעייתי ובמידה והטיפול יכשל אני מציע לך להסיר אותו ע"י ניתוח (מדובר בניתוח מסוכן שיכול לפגוע ברחם ואף רופא לא ממליץ לעשות אותו אם הוא לא הכרחי ובטח לא לנשים שמעוניינות להרות)
הטיפול נכשל ופניתי לאחות הראשית "המלאך נצחיה" שהרגיעה אותי ואמרה לי לפנות לפרופסור נרי לאופר - מלאך בפני עצמו
הגעתי אליו דרך השר"פ ושילמתי 1250 ש"ח - הוא הרגיע אותי ועשה לי את כל הבדיקות האפשריות - צילום אולטרסאונד ממוקד ע"י ד"ר נג'ירי שעובד בהדסה וגם שם שילמתי 1350 ש"ח - שווה כל שקל
לאחר כל הבדיקות הציע לבצע לי שוב היסטרוסקופיה בעצמו בכדי להיות בטוח איפה ממוקם השרירן - ההבחנה שלו הייתה שהרחם תקין ולא מעוות ושננסה ללכת על החזרה נוספת ללא ניתוח - יש לציין שהוא סבלני ונחמד והכי חשוב רגיש והיד שלו לא קלה על ההדק.
ביום ההחזרה התברר שמבצע את ההחזרה רופא אחר שנמצא בתורנות במרפאה - כמובן שלא הסכמתי וביקשתי שאת ההחזרה יבצע פרופסור נרי לאופר והוא נענה לבקשתי ועזב את המחלקה שלו וירד לחדר ניתוחים לבצע את ההחזרה.
היום אני בשבוע ה-7 אחרי בדיקת דופק.
כמובן שעלי לעבור עוד הרבה משוכות עד שהגיע לבית היולדות אבל כמו שאומרים " אלוהים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך"
אני ממליצה בכל פה ללכת על פרופסור נרי לאופר ולבקש את הליווי של האחות הראשית נצחיה .
בהצלחה רבה.
אתי

עוגי555

New member
עוד פעם התרגשתי מהסיפור שלך

וחיזקת את הדיעה והתחושה שלי לגבי פרופסור לאופר ולגבי נצחיה.
באמת תודה לאל, שבדרכינו הקשה כל כך שולח לנו מלאכים בדרך.
המשך תקין, בריא ומשמח.

מילי7777

New member
מזל טוב אתי! שמחה מאד בשבילך

אם כך הצלחת יחסית מהר :) מניחה שמדובר בתרומה ראשונה והחזרה שניה - מוקפאים?
אני רואה שלא מעט נקלטות במוקפאים.

התקשרו אלי מהדסה ביום שלישי וקבעו לי תור לפרופ׳ רבל בתחילת אוגוסט. מקוה שיהיה בסדר איתו
מתרגשת אפילו מהפגישה הראשונית

בנות שהיו בהדסה, כמה פעמים הוצרכתם להגיע להדסה? בשבילי זו דרך ארוכה עד לירושלים אבל אם מדובר בשניים-שלושה ביקורים אז זה בסדר.
יש כאן בנות שהתחילו בירושלים והמשיכו בהדסה ?

ESTER52

New member
אכן כן, מדובר בתרומה ראשונה והחזרה

שניה ממוקפאים (בהדסה יודעים לשמר טוב את המוקפאים)
בהחזרה הראשונה הפשירו 2 מוקפאים ושרדו יפה אך לא נקלטו
בהחזרה השניה הפשירו שוב 2 מוקפאים ושרדו יפה ואחד נקלט
יש לי עוד חמישה עוברים מוקפאים ומקווה שההריון הזה יעבור בשלום וארוץ שוב לעשות הפריה חוזרת (אם לא אהיה זקנה מידי)
מאחלת גם לך החזרה טובה ומוצלחת.
מבטיחה לעדכן בהמשך.
אתי

מילי7777

New member
היי אתי

נראה שקיבלת הרבה ביציות וגם הרבה עוברים :)
בחרת תורמת מלאה?

ESTER52

New member
אכן כן, לקחתי תורמת מלאה

היות ולא בא לי לעבור שוב את כל הסיפור - לקחתי תורמת מלאה
הוציאו לה 15 ביציות ומתוכם הופרו 9 עוברים בגדלים של 7-8 תאים.

למעלה