יקירתי הטובה

אמא1

New member
יקירתי הטובה../images/Emo9.gif

כך קורא לי נדב. כל כולו בן 4 וכבר יודע לחזר

אמא1

New member
../images/Emo9.gif

לא יודעת, אבל יש לו עוד כמה "אהובתי" "מתוקה שלי" ... אני חושבת שזה אולי מסיפורי "סימסאלה" (ככה זה נקרא?), האגדות בערוץ הופ. בכל אופן, אני מתמוגגת.
לוקחת כל מחמאה בשתי ידיים ושומרת, כי בעוד יום או יומיים (ככה הזמן עובר) הוא יגיד אותו הדבר רק שבמקום לי, ל"יקירתו הטובה"

לאה_מ

New member
איזה מתוק...

וכשאורי רוצה להבטיח שאני אבוא איתו הוא אומר לי "בואי, אמא מתוקה שלי!". לאכול אותו, לא?

כרמית מ.

New member
באמת חשבתי על זה בזמן האחרון

גם הילדים שלי (3.8) מחמיאים לי הרבה: אמא, את יפה. את מריחה טוב. אני אוהב/ת אותך הכי בעולם (סתם ככה פתאום בלי אזהרה). ומחמיאים לי על בגדים ובפעם במליון שנה כשאני שמה שפתון הם מיד שמים לב. יכול להיות שזה רק הזכרון שלי, אבל אני לא זוכרת דפוס כזה של יחסים עם ההורים שלי. לדעתי, בכלל לא שמתי לב לשינויים, ולא העליתי על דעתי להחמיא (זה הרי עוד לא גיל של נימוס בפני עצמו). מעניין אם רק אצלנו זה ככה, והלוואי שזה מעיד על יחסים יותר חמים גם בעתיד.

אפרתש

New member
גיבור שלי ../images/Emo150.gif

ככה נגה קוראת לאבא שלה, מאז שהיא שמעה את זה בקלטת "פינוקיו". בת שנתיים וחצי ויודעת את כל גינוני הנשיות ...

agur

New member
הם פשוט משהו הקטנים האלה

גם אצלנו עדי גילתה מה עושות לנו המחמאות, והיא טורחת להרעיף עלינו: "את/ה חמודי, את/ה ממש מתוק/ה, אני אוהבת אותך הכי בעולם, את/ה בוביק, בוא/י אני אתן לך נשיקה" וכו´..

למעלה